از 8 ام مبتلا شد اکسیژنه خونه 89 بستری شد امروزم به دستگاه وصل شد تا الان هم پلاسما و رمدسیور یه دار ...
مادرمن کلی دارو گرفته ولی اصلا اثربخشی نداشته،اکتمرا رم دیسور متیل ای وی ای جی اینترفرونو.....
اصلا هیچ اثرمثبتی نداشته
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
ببین الان بهش دستگاه وصل شده اکسیژنه خونش یهو بالا رفته شده 90 برای بیمار شما همینجور؟ههمینهمینجورهه ...
انشالله خوب بشن،از ما مادرم خیلی حالش بده
کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه بیماری بدیه با دستگاه اکسیژنش چنده؟من کلی خوندم اصلا به دستگاه امید ندارم
بازم پایین هست ۷۰هست
چه بیماری بدیه با دستگاه اکسیژنش چنده؟من کلی خوندم اصلا به دستگاه امید ندارم
بازم پایین هست ۷۰هست مادرم کلا ریه اش از کار افتاده،بخدا داغونیم بابام داره دق میکنه
پدر جاریم رف زیر دستگاه یه هفته ای فوت کرد ۶۰ سالش بود انشالله ایشون خوب بشن ولی دکترا گفته بودن اگرم خوب شه تا اخر عمر نمیتونه حرف بزنه چون تارهای صوتیشون ازبین میره