2777
2789

چی بزنم چکا کنم برن میکرو کرم هرچی چکاکنم

دوستان واس رسیدن ب عشقم صلوات میفرسین اخ خیلی دوسش دارم ینی میش بهش برسم خیلی وقته تو انتظاریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای جوش و کک و مک باید فقط لیزر شه و بعد کرم مخصوص پوستتو استفاده کنی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

لیمو ترش تازه رو شب بزنید رو پوست،جوش نمیزنی ،پوستو شاداب و روشن میکنه

ماسک قهوه و دارچین برای لایه برداری

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
ماسک خاک رس بذار خاک رس( از عطاری بخر) + کمی گلاب + سرکه( اگه پوستت چربه)

از من چرب چند وقت لک آورده پوستم قهوه ای شده و جوش زیاد. چندوقت استفاده کنم چقدر رو پوست بمون 

99/9/9تموم آرزوهام برآورده شد😍😍😍😍😍😍😍شکرت خداجونم دوست دارم
چقدر بمون  روپوست برا پوست چرب خوبه

وای جوش میزنییی

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده