2777
2789
نوش،جان چ خوب وراحت من کته یاپلو چیزی نزارم شوهرم یک بیشعوربازی درمیاره

ممنونم گلم 😍

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
اره.عزیزم باردارم.نه هیچی میلم نمیکشه..برا بابا و بچه گذاشتم. تا ببینم چی میشه

فقط باید ببینی چی میلت میکشه...گرسنه نمونی

من ی روز از خوده صبح تا خوده شب بالا اوردم

هیییچ نمیتونستم تو معدم نگه دارم

شوهرم بزور بردم پیاده روی یکم حالم عوض شد گفت کباب بزنیم سرراه  بشدت مخالفت کردم شوهرم گوش نکرد خوردم طوریمم نشد اتفاقا خ حالم بهتر شد..ی وقتا انگار هوای خونه حال آدمو بهم میزنه بری بیرون حال و هوات عوض شه بهتر میشی

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم،الان دیگه ویار ندارم، ولی هنوز اشتهام‌برنگشته،شما از اول میتونستی بخوری؟

اره من الحمدلله ویار نداشتم ولی غذامو رعایت میکردم چاق نشم ولی جدیدا دائم الگشنه ام 

اینم خیلی بده  نصفه شب پامیشم غذا میخورم 

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...
جدی میگی؟ امتحانش نکردم عزیزم.ندارم الان پنیر پیتزا گوجه وپیاز سرخ شده میشه 

بنظرم نه..قاطی با سیب زمینی خوب نمیشه مگه جدا سرخ کنی

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
فقط باید ببینی چی میلت میکشه...گرسنه نمونی من ی روز از خوده صبح تا خوده شب بالا اوردم هیییچ نمیتون ...

چه میدونم.بدبختی اینجایه که اب ونوشیدنی هم نمیتونم بخورم.همش زیر سرمم..اگه اب میتونستم بخورم بهتر بود

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
چه میدونم.بدبختی اینجایه که اب ونوشیدنی هم نمیتونم بخورم.همش زیر سرمم..اگه اب میتونستم بخورم بهتر بو ...

قرص نمیخوری؟دمیترون یا اندامین..اینا برا جلوگیری از تهوعه ب دکترت بگو برات بنویسه

من سه چهارتا میزارم برا سه نفرمون دخترم کوچیکه البته..مرغ هم سرخ میکنم میریزم روش منم خیلی سیر نمیش ...

شما شاهانه می‌خورید 😄🤣

من ی دونه میجوشنم خالی میخورم😁

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
قرص نمیخوری؟دمیترون یا اندامین..اینا برا جلوگیری از تهوعه ب دکترت بگو برات بنویسه

هیچ تاثیری نداره دمیترون اینا روم.همونارم بالا میارم.یک امپول بهم داده فقط وقتی اونو میزنم تا 24ساعت بالا نمیارم.که اونم هفته ای یه باره. میگه بیشتر ضرر داره

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
خوش به حالتون پس منم از این به بعد همینکارو بکنم زیادی ازم تشکر کنه آقایی ما که انگار داری....

از وقتی حامله شدم اینجوری شده😐

یه بار از سرکار داشت برمیگشت گفت غذا چیه گفتم برنج و تن ماهی قهر کرد گفت منم ادمم گشنمه گوشیو قط کرد بعد زنگ میزدم رد تماس میداد

اخر جواب داد گفتم  گشنهههه از ساعت 12 ظهره قرمه سبزی بار گذاشتم واست که یهو گفت عشقم چی میخوای بگیرم بیارم 😂😂😂

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...