2777
2789
خوشبحالتون که با اشتها و ارامش شام میخورید. من حسرت غذا خوردن مونده رو دلم. باردارم و تهوع شدید دارم

ای جااانم مبارک باشه عزیزم زنجبیل بخور

رب انارم خوبه واسه تهوع

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜
گوشادتر ز تو منم عزیزم  ظهر غذای دیروزو خوردم الانم نمدونم چی بخوریم

عالمی داره خدایی 😂

بوی غذا راه میندازم شوهرم ذوق میکنه انقد همش تشکر میکنه 😂 انگار دارم لطف میکنم بهش همش ازم معذرت میخواد 😂😂

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز هیچی چون دیر شام میخوریم ولی احتمالا مامانم زرشک پلو درست کنه

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
اخی الهی خیلی سخته  انشالله هرچی زودتر ویارت بره ولی من تو بارداریم تا میتونم میخورم فقط رون م ...

ممنون عزیزم،الان دیگه ویار ندارم، ولی هنوز اشتهام‌برنگشته،شما از اول میتونستی بخوری؟

برنجومیگی دیگه کتش میکنن اون باسالاشیرازی میخورینش؟

آره خترم اینجوری دوست داره

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
بچه ها  من شامم اینجور نیست که حتما براش تدارک ببینم غذای ظهر ساندویج تخم مرغ یکهویی هرچی خدارس ...

منم مثل شمام بعضیا ظهر شوهراسون نمیان 

بعضیام شوهراشون دو وعده رو پلو و چلو میخورن 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
آره خترم اینجوری دوست داره

نوش،جان چ خوب وراحت من کته یاپلو چیزی نزارم شوهرم یک بیشعوربازی درمیاره

دختری 🥰ازفصل زمستان 🧊امابادلی♥️ بهاری🌹متاهل،آشناهاصدام میکنن مسکنه مهربون🤪عاشق همسروخانوادم♥️یک عددتپلی باانگیزه هستم😎برای خوشبختی من وخانوادم اگه دوست داشتی یک صلوات بفرست.یک نصیحت بزرگ دوستاتوبه خودت نزدیک نگه داردشمناتو نزدیکتر.مطمئن باش خدای مهربون همیشه حواسش بهت هست فقط گذاشته موقعش یه حال حسابی به زندگیت بده پس همیشه امیدت به اون بالاسری باشه که ارحمن راحمینه🤩
عالمی داره خدایی 😂 بوی غذا راه میندازم شوهرم ذوق میکنه انقد همش تشکر میکنه 😂 انگار دارم لطف میکنم ...

خوش به حالتون پس منم از این به بعد همینکارو بکنم زیادی ازم تشکر کنه آقایی ما که انگار داری....

دارم سیب زمینی سرخ میکنم بنظرتون چی بریزم توش یه چی خوشمزه بشه؟🤣

سینه مرغ باهاش تفت بده اگ فلفل سبزتندداری بریزبارب تفت بده دراخرم پنیرپیتزاخیلی خوشمزه میشه

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜