2777
2789
عنوان

بچه ها به راهنمایی نیاز دارم...

71 بازدید | 8 پست

۲شب پیش خونه پدرشوهرم بودیم، شوهرم بود سرکار.همینطوری که داشتیم صحبت میکردیم پدرشوهرم گفته که واسه ی شوهرم قبلا رفتن خاستگاری چون خیلی اصرار میکرده . و رفتن گروه خون و..... همه ی کاراشون انجام شده ولی خانواده ها باهم دعوا افتادن و همچی بهم خورده،

من الان بعد ۴ سال متوجه شدم . (عقد کرده ایم)

خیلیییی ناراحت شدم و الان ۲ روزه باهاش قهرم و جواب زنگشم نمیدم.

بگید چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

اخه چرا از من مخفی کرد ؟ همیشه هم بهش میگفتم برا کی خاستگاری رفتی یا میخواستیش همش قسم میخورد که هیچکی و...

اسی میشه برا این تاپیکم گزارش بزنید براتون صلوات میفرستم 

d9

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته ها گذشته برات مهمه نباشه چون خودت اذیت میشی درسه باید میگفت ولی الان خودتو ناراحت نکن

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
عزیز من مربوط ب گذشتتش میشه دلیلی نداره ب شما توضیح بده فعلا ک باشما ازدواج وانتخابش شما بودید پس ...

همش با خودم میگم اخه اونو دوست داشته . شایدم الان ب اون فکر میکنه .