2777
2789
عنوان

اونایی که رژیم لیمومی دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 25 پست
منم فردا باید وزن کنم دوره دوم درخواست بدم چند کیلو کم کردی دوره اول

من یواشکی بین دوره وزن کردم نزدیک دو کیلو کم کرده بودم😁😁تازه کلی هم زیرابی رفتم ... ولی دور دوم میخورم به اسباب کشی نمیتونم بگیرم فک کنم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ثبت نام کردم دو دوزه ولی هنوز نفرستادن؟تنقلاتم داده رژیمش؟

هفتاد و دو ساعت طول میکشه معمولا ، رژیم هر شخص متفاوته مثلا رژیم من با تو خیلی متفاوته شاید تو تنقلاتم داشته باشی ،من میان وعده شیر خرما نون پنیر زیتون و نیم کیلو میوه در طول روز داشتم

من یواشکی بین دوره وزن کردم نزدیک دو کیلو کم کرده بودم😁😁تازه کلی هم زیرابی رفتم ... ولی دور دوم می ...

خب باید دوره ها پشت سر هم باشه منم زیر آبیم فقط قهوه بود واقعا نمیتونستم با دوتا بچه انرژی نداشتم🙂

مامان دوقلوها هستم😍😍
مثلا عذاهای متنوعی درست میکنم نمیشه همیشه طبق لیست جلو رفت ولی سعی میکنم مقدار رو رعایت کنم به نظرتو ...

اصلا مجاز نیستی غذاهارو تغییر بدی.دقیقا همون چیزایی که مشخص کرده درست کن و همون مقدار مصرف کن