2777
2789
عنوان

تاپیک مفید

153 بازدید | 6 پست

سلام عزیزان، مدتها خواننده مطالب بودم، امروز دلم خواست چندتا نکته که به ذهنم رسید و باهاتون درمیون بزارم، من تاپیک در مورد خیانت و یا اختلاف متولدین ۶۰ و ۵۰ با متولدین ۷۰ و ۸۰ و ۹۰ و زیاد دیدم، حالا دیدگاهمو با چندتا مثال باهاتون درمیون میزارم: برادر من تا قبل ازدواجش یه پسر بسیار شیطون بود ، ایشون مدتها خارج از ایران زندگی میکرد به تنهایی، تا اینکه ازدواج میکنه و خانومشم با خودش میبره از ایران، بلافاصله بچه دار میشن، خانوم برادرم نمیتونه دوری از خانواده ی خودشو تحمل کنه و برمیگرده ایران به همراه بچش، خلاصه کاره برادر من هم طوری بود که نمیتونست مرخصی بگیره و نزدیک ۶ ماه دور از زن و بچش بوده و اینم بگم که خانوم برادرم به محض رسیدن به ایران درخواست طلاق میده، اما برادرم نمیپذیره و آروم آروم همسرشو دلگرم میکنه، من تو دوران تنهاییش خیلی با برادرم صحبت میکردم حتی پرسیدم الان که تنهایی و خانومت هم نمیخواد برگرده خدا نکرده خطایی نکنی، میدونید برادرم چه جوابی داد؟ گفت عزیزم من یک همسر و یک پدر هستم و شان و شخصیت من اجازه ی همچین کاره چیپی و بهم نمیده و ...

منظورم از بیان این خاطره این بود که بیاین به بچه هامون به دخترا و پسرامون از بچگی یاد بدیم که خیانت کردن کاره زشت و دون مایه ای هست، بچه ها خیلی پاکن هرچی یادشون بدیم ملکه ی ذهنشون میشه، ولی متاسفانه ما این چیزهارو جدی نمیگیریم جلوشون شوخی میکنیم حرفهایی که صحیح نیست و رو حساب اینکه بچه هستن و نمیفهمن بیان میکنیم، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکته ی دوم در مورد اختلاف دهه ها با هم بود، نظر من اینه که اگه الان ما دهه ۶۰ و ۵۰ ادعای پاکی و وفاداری و ... داریم نمیگم همش همه بیشترش از تربیت پدر مادرامونه ، ما ها تربیت شده ی دهه ۲۰ و ۳۰ و ۴۰ هستیم و دهه ۷۰ و ۸۰ و ۹۰ تربیت شده ی ماها هستن، باید بهتر به بچه هامون آموزش بدیم، من برادر های بزرگتر از خودم دارم که وقتی تو بچگی هممون تو یه اتاق میخوابیدیم مادرم بین من و برادرام بالش میذاشت تا شبونه دست و پاهامون بهم نخوره، البته این فقط یه مثال از شیوه ی تربیته قدیمی هاست که حتی مواظب برخورد دختر پسرهای خودشونم بودن