2777
2789

ی خونه نزدیک ما هست از صاحب اولش تا چند سال پیش که دیگه کسی تو اون خونه نرفت هرکس میره توش پسرش میمیره....

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
ی خونه نزدیک ما هست از صاحب اولش تا چند سال پیش که دیگه کسی تو اون خونه نرفت هرکس میره توش پسرش میمی ...

وای  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلمون بیچاره ۲۰ سال بود زندگی میکرد .همش مستاجری چندسال پیش ی خونه ۳۰ متری داشت چقد توش زندگی کرد اخرش داماد گرفت خونشو داد مستاجری رفت جای بزرگتر. 

امسال ی اپارتمان لوکس خرید بنده خدا ی هفتع بود رفته بود توش هنوز پرده نزده بود چارپایش وسط خونه بود ب ی تنگی نفس فوت شد تو‌خونه

ی خونه نزدیک ما هست از صاحب اولش تا چند سال پیش که دیگه کسی تو اون خونه نرفت هرکس میره توش پسرش میمی ...

واقعا چرا اینجور میشه؟ 

منم تو خونه جدید یه لحظه نیست که راحتی داشته باشم. طبقه بالاییمونم هم همینطور. خیلی عجیبه.

واقعا چرا اینجور میشه؟  منم تو خونه جدید یه لحظه نیست که راحتی داشته باشم. طبقه بالاییمونم هم ...

مگه چه اتفاقایی میوفته؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
واقعا چرا اینجور میشه؟  منم تو خونه جدید یه لحظه نیست که راحتی داشته باشم. طبقه بالاییمونم هم ...

اون خونه میگن چشم صاحب اصلی و اولی دنبالش بوده به زور خونه ازش گرفتن ،،قدیما

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مگه چه اتفاقایی میوفته؟

اتفاق عجیب غریبی نیست.

گرفتاری برامون پیش میاد هر بار یه وسلیمدن میسوزه چه میرونم همش می پیچیم دو خودمون.

کلا دو خونواده هستیم. خانواده بالاییمون هم همینطورن. چند ساله تلاش میکنه برای اخرین پسرش زن بگیره باز یک مشکلی پیش میاد.

انگار از بعد از بازسازی خونه اینجوری شده بنده خدا بلافاصله سکته کرد. یع لحظه راحت نیسیتیم.

اتفاق عجیب غریبی نیست. گرفتاری برامون پیش میاد هر بار یه وسلیمدن میسوزه چه میرونم همش می پیچیم دو خ ...

خیلی بده که اینطوری عزیزم