2777
2789

من روزه دوشنبه رفتم مطب دکتر فارغ‌.خییییلی شلوغ بود.سه ظهر رفتم نه شب نوبتم شد.خیلی الافی داره.یعنی من هر ماه بخوام برم همینطوره؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل نوبت گرفتی یا همینطوری باید بری بشینی ؟؟

از یه ماه قبل نوبت گرفتم چون قصده بارداری دارم.به باردارها فک کنم زودتر نوبت بده.ولی اونجا تو مطب باردارها هم نزدیک به ۴ پنج ساعت الاف بودن

آره من زایمان قبلیم با یه خانم دکتر دیگه بود منتهی موقع زایمانم خارج از کشور بود با دکتر فارق هماهنگ کردن که بیاد بالاسرم واسه همین میخوام واسه این یکی از اول برم پیش خودشون 

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

آره من زایمان قبلیم با یه خانم دکتر دیگه بود منتهی موقع زایمانم خارج از کشور بود با دکتر فارق هماهنگ ...

عه؟دکتر خوبی بود واست؟راضی بودی؟میاد بالا سرت کلا؟

خیلی خیلی راضی بودم هم خیلی روحیه میداد هم دستش خیلی سبک بود من خیلی زود سرپاشدم 

بخیه هامم سه چهار روزه خوب شد 

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

بخیه زدنش خوب بود خداییش 

البته من خیلی کم بخیه خوردم ولی واقعا بخیه هام زود خوب شد 

به شدت شلوغه من تابحال اینطور مطبی ندیدم.منشیشم اصلا رسیدگی نمیکنه.یه روزه کامل الافی فقط.ماهه چندین ...

من تازه ۸ هفته ام میخواپ تو هفته جدید برم مطبشون به نظرتون اگه زنگ بزنم برا هفته دیگه نوبت میدن؟؟

بخیه زدنش خوب بود خداییش  البته من خیلی کم بخیه خوردم ولی واقعا بخیه هام زود خوب شد

طبیعی؟خیلی دکتره خوبیه خیلی ارومه به ادم ارامش میده.ولی واقعا تو مطبش اذیت میشی