2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی فهمیده به مامانم پول میدم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 4413 بازدید | 136 پست
مطمئنی برای تواهرت خرج میکرد؟خواهر مجرد یا متاهل؟ عزیزم حق داری ادم دوست داره به مادرش کمک کنه ولی ...

اره مطمعنم برا خودش خرج نمیکرد

چون ما رفتیم خونش کلا یخچالو کابینتا خالی بود  ، بعدن فهمیدم شامو نهار میرفته خونه خالم..

چنتا لباسم براش خریده بودم ، تن خاهرم دیدم یکیشو😐اونروزم که خودش گف پول بریز میخام کفش بگیرم برا خودم و خاهرت😐😐

خاهرم متاهله ، از هممون بزرگتره 

عزیزم به مادرت پول دادی در حالی که وضع مالی خودتون رو به راه نیست از شوهرت قایم کردی چون میدونستی ر ...

مشکل اینجاس نمیخاد با همونا بگذرونه😐

پسر خاهرم هر روز میره خونه مامانم ک تنها نباشه، مامانمو میکشونه مغازه براش خوراکی میخره

همه با پولایی ک من با بدبختی میدم ب مامانم

ولی واقعا نمیدونم دیگه با چه زبونی بهش بگم پولایی ک میدمو خودم لازم دارم، داره ولخرجی میکنه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا ولی ظاهرا تا حالا که میداده به مامانش مشکلی تو زندگیشون نداشتن 

اتفاقا مشکل داریم😔

چند ماهه ی لباس خونه نتونستم بگیرم برا خودمو بچم.

بخاطر ولخرجیای مامانم

به هر زبونی بگی به مامانم فهموندم پولایی ک میدمو حداقل حداقل خرج خودش کنه نه خرجای اضافه و خرج خاهرم...

میگیره چی میگم، نمیخاد عمل کنه

من با ولخرجی موافق نیستم حتی اگه داشته باشه مادر باید اینقد عزت نفس داشته باشه پول ولخرجیاشو از داما ...

منم دلم نمیخاد شب گشنه بخابه

اولا هر روز زنگ میزدم کم و کسری داری، پول میخای؟

ولی الان میبینم بدون این ک بپرسه دستت هست یا نه میگه پول بریز

بعدم خرج اضافه میکنه

فکر کرده منم از دل خوشمه ک بهش میدم

نمیدونم استارتر چه جور ادمیه  انشالا بابام 120 ساله بشه ولی اگه من بودم شده جدا بشم خودم کارکن ...

اگه مامانت پولایی ک با بدبختی دستت اومده رو بهش بدی برا خاهرات خرج کنه چیکار میکنی؟؟

استارتر با خواهراتون جلسه بذارید هر کدوم بسته وسعتون ماهی ۱۰۰ یا ۲۰۰ بذارید رو هم به مادرتون کمک کن ...

خاهرام یکیشون میگه مامان گول میخای بدم، مامانم میگه تو  3تا بچه کوچیک داری اجاره خونه میدی خرجت بالاست😐نمیگه خب اون اندازه ی ۳تا بچه روزیش بیشتر از مایه...

اون خاهر دیگم میگه من پول ندارم بدم،😐

منم که اینجوری...

ولی استارترجان صرفنظر از اینکه اینکار درسته یا نه با همسرت صحبت کن و راضیش کن تا بتونی ب مادرت (الب ...

شوهرم چون میبینه خاهرام کمک نمیکنن زورش میاد پول بده، وگرنه اولا میگف هواست به مامانت باشه.....

اونروزم ک مامانم زنگ زد گف کفش میخام برا خودمو خاهرت بگیرم ، شوهرم خیلی زورش اومد ...

دیگه دلش ورنمیداره پول بده

چون دید خونشونم رفتیم هیچی برا خوردن نبود ، گف مامانت پول دستش میاد هیچی نمیخره؟؟

گلا شک کرده و بدبین شده ، لابد با خودش میگه هرچی دستت میاد میدی مامانت برا خاهرت خرج کنه؟

خاهرام یکیشون میگه مامان گول میخای بدم، مامانم میگه تو  3تا بچه کوچیک داری اجاره خونه میدی خرجت ...

به مادرتون نگید

سه تایی با هم توافق کنید

بعد بهش بگید مثلا ما سه تایی نفری ۲۰۰ میدیم روی هم میشه ۶۰۰

۱۰۰ تومن یارانه و معیشتی و غیره ۷۰۰

مبلغی هم فک کنم گفته بودید دولت میده بهشون. نمیگم زیاده ولی با قناعت برای کسی که همیشه خونه‌س بد هم نیست. حدود ۸۰۰ میاد دستشون

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
به مادرتون نگید سه تایی با هم توافق کنید بعد بهش بگید مثلا ما سه تایی نفری ۲۰۰ میدیم روی هم میشه ۶ ...

اخه خاهرام نمیدن

یکیشون ک کلا منتظره بقیه بهش کمک کنن، مامانمم بهش میگم برو کار کنه این زیر گوشش میگه از سنت گذشته و فلان...

اون خاهر دیگمم زیاد کمک نمیکنه، میمونه  من...

بعد من میخام یکاری کنم خودش بره سرکار، هم احترام خودش حفظ شه هم ما...

مشکل اینجاس نمیخاد با همونا بگذرونه😐 پسر خاهرم هر روز میره خونه مامانم ک تنها نباشه، مامانمو میکشو ...

عزیزم من میگم با خواهرت صحبت کن بلاخره اونم شرایطش مثل شماست شما رو بهتر میفهمه

بگو پول خوراکی بچه شو خودش بده

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم من میگم با خواهرت صحبت کن بلاخره اونم شرایطش مثل شماست شما رو بهتر میفهمه بگو پول خوراکی بچه ...

نمیشه با خاهرام حرف زد😐

خودش نمیفهمه تو این اوضاع مامانم از ما پول میگیره؟ خوراکی بچش پیشکش...

نمیفهمه نباید کفش از مامانم قبول کنه؟بعد با خودش نمیگه پولش از کدوم بدبختی گرفتی؟؟

😢

اخه خاهرام نمیدن یکیشون ک کلا منتظره بقیه بهش کمک کنن، مامانمم بهش میگم برو کار کنه این زیر گوشش می ...

والا چی بگم

اونا نه خودشون کمک میکنن نه میذارن مادرتون بره سر کار

شمام کنار بکش بذار فشار بیاد روی مادرتون شاید فکر چاره کرد

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
نمیشه با خاهرام حرف زد😐 خودش نمیفهمه تو این اوضاع مامانم از ما پول میگیره؟ خوراکی بچش پیشکش... نم ...

ای وای😑

یکم جدی باش باهاشون

دیگه پول نده

مادرتونم مجبور میشه کمتر خرج کنه

نهایت دیدی جایی نیاز داره مواد غذایی براش ببر یا یه موقع خدایی نکرده به دکتر احتیاج داشت ببرش دکتر ولی پول نده

شوهرت راست میگه به خدا گناه داره تو این گرونی تازه مستاجرم که هستید خدارو خوش نمیاد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
عزیزم نه بیکارم نه مشکل دارن بیام تاپیک غیر واقعی بزنم😕

نه من نگفتم غیر واقعیه گفتم از بس عجیبه برام نمیتونم باور کنم ... منظورم این بود برام باور کردنی نیست ... اگه نه من کی هستم دروغ و راسته آدما رو بفهمم

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

مامانم نگا میکنه به دوربریا که به هر دلیلی بیوه شدن و دراز به دراز میخابن منتظرن دختر پسراشون کمک کن ...

میفهمم چی میگی

ببین پدرم ۷ ساله ک از دنیا رفته 

من و مادرم تنها زندگی میکردیم تا اینکه من ازدواج کردم

خدایی خرج زندگیش با خودشه تازشم ماهارو از نظر بعضی چیزا ساپورت هم میکنه؛مادرم ۶۴ سالشه و یه حقوق کم داره زیر یک تومن،من فقط زمینم دستشه و یه مقدار از پول مرکباتی ک میفروشم رو بهش میدم همین

این چیزا رو برای مادرت مثال بزن تا به خودش بیاد،خداروشکر مادرت جوونه میتونه از پس مخارجش بر بیاد

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢