(اول بگم که من الان عاشق خواستگارمم... چندین ماهه حرف میزنیم بعد صفر قرار عقد داریم... یعنی دوست پسر قبلیمو بکل فراموش کردم همونی که نامردی کرده.... تاحالا هیچکس رو هم مثل عشقمدوست نداشتم اولین و آخرین عشقم خواهد بود)
موقعی که من رل بودم دوستم با دوست پسرم دوست شده بود و ادعا میکرد که فقط یه دوستی معمولی تو ظاهر که برا هردوشون همون بود ولی گاها حس میکردم پسره تازگیا به دوستمحس پیدا کرده دوستم هماتاقی دانشگاهیمه... جدا شدیم با دوست پسرم ولی روحمم از نامردیاشون خبر نداشت پنج ماه گذشت ارتباطمون قطع شده بود یدفه دوستم اومد با عصبانیت گفت به (اسمدوست پسرم) بگو آنلاین شه زود کارش دارم...زیاد اصرار کرد منم پیام دادم بهش که فلانی گفته آنلاین شو کارت داره...اونم کار داشت چی چی که آنلاین نشد ... دوستم تو پی ویم میگفت تا آخر شب آنلاین شد که شد نشد یه سری واقعیتارو بهت میگم... البته من مشتاق نبودم بشنوم خودش برای اینکه به پسره ضربه بزنه میخواست بگه.... این اسکرینارو فرستاد گفت پشت سرت اینجور حرف میزد۶ میگفته تحریکم میکنه و این حرفا.... خدا شاهده قرآنو قسم میدم خودش مشکل روانی جنسی داشت ولی قبول نمیکرد که مریضه بیشتر بخاطر همون تموم کردیم چون اونجور دختری نبودم..حرفای بد بد میزد و انتظار داشت اونجور چتا کنیم بعدا فهمیدم پشت سرم هم رفته به دوستم اخلاقای خودشو به من نسبت داده انگار که مثلا من مشکل دارم خدا میدونه چقد حالم بد شد چقد بهم ریختم چقد اشک ریختم چقدررر که الانم اشک میریزم وقتی یادم میفته...بخاطر کرونا چون خونه بودیم بکل یادم رفته بود چون دوستمو نمیدیدم الان با دوستمبازم هم اتاقی ایم رابطمون قط نشده ولی من خیلی اذیت میکشم تروخدا بگین چیکار کنم... خسته شدم ازش...حتی پیش رلش هم که بعدا زد پشت سرم حرف میزد بخدا درکش نمیکنم چرا آخه من چیکارش کرده بودم ...دیگه نمیتونم ببینم وقتی نمیبینمش آرومم ولی وقتی میبینمش حالم بد میشه خیلییی بد ولی مخفی میکنم و مخفی گریه میکنم
کمکم کنین بگین چیکاز کنم چطوری رابطمو قط کنم میدونم اگه دعوایی کنیم هم باز میره کلی پشتم بد میگه تو دانشگاه هم خیلی محبوبه بقول خودش بخاطر تهرانی بودنش امتیاز داره(البته یکی از شهرستاناش...وضع مالی و وضعیت اجتماعیمون یکیه)
وقتیگفتم چرا اینارو به من تاحالا نگفتی گفت بهم سپرد به کسی نگم منم دوستمبود نمیتونستم رازشو بگم بهت... آخه کدومراز؟ این کجاش رازه؟ هیچوقتم قبول نمیکنه که اشتباه از خودش بوده پسره رو دوستش نداشت ولی سعی داشت به خودش جذب کنه چون ادعا داره همه پسرا میخوانش
امروز اتفاقی دوباره این اسکرینو دیدم

اونی که درموردش صحبت میشه منم ... طرفی که میگه پسر بدی میشم دوست پسرم... اون یکی هم که میگه باید بره مشاور دوست نامرد منه که هنوزم مجبوری باهاش دوستم ولی دلی تموم کردم از یه طرف هم اعتماد به نفسم هم سعی میکنه بیاره پایین
آخه من از شما میپرسم اگه دوست واقعیم بود بنظرتون پسره جرئت میکرد پشت سر من که دوستشم پشت سرم حرف بزنه؟؟؟
چجوری رابطمو قطع کنم؟؟؟