2777
2789
عنوان

کی بورس بلده بباد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 18 پست
تو این بازار اصلا تکنیکال و فاندامنتال و...... جواب نمیده  نمودار وحشیه الان ترس هم بهش اضافه ...

اها اخه من تازه دارم یاد میگیرم الان هنوز شمع ژاپنی خوندم و کندل ها ستاره صبحگاهی عصرگاهی سایه و...... بعد رفتم نمودارای ۱۲۳ ال سی سروشانه دوکف دو سقف کنج ولفی خوندم بعد عموم گفت یه چنتا دیگه از اینا باید بگم پرچم مثلث مستطیل بعد بریم الگو هارمونیک پس با اینا نمیشه گفت اره؟ پس از رو چی باید بگیم میشه اینو برا من بگین این کگل چجور سهمیه بالا میره تا کجا بالامیره میخوام بفروشمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها اخه من تازه دارم یاد میگیرم الان هنوز شمع ژاپنی خوندم و کندل ها ستاره صبحگاهی عصرگاهی سایه و.... ...

تکنیکال بهتره

کندلها استراتزی برای تصمیم گیری نیستن

بهتره اول سهم رو بر اساس بنیان بررسی کنی 

بعد نمودارش خط روندهاش رو بکشی و حمایت مقاومتها رو مشخص کنی

البته بازار الان تو هیچ کدوم کاربردی نیست

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت