2777
2789
عنوان

کم خونی مینور و بارداری

1435 بازدید | 17 پست

هفته ۳۳ هستم دکتر گفته خیلی کم خونی باید روزی دوتا قرص اهن بخوری کسی بوده اینجوری باشه؟مشکلی پیش نیومده

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

شوهرتم کم خونی داره؟یا فقط تو؟

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی بعد تمام موهات میریزن  همین الان شروع کن هرروز چند تا تیکه گوشت ...

باشه مرسی که گفتی قرصای اهنتو همیشه مصرف میکردی

باشه مرسی که گفتی قرصای اهنتو همیشه مصرف میکردی

بله ولی فایده نداره حتما حتما حتما هرروز گوشت بخور بعد از زایمان خونریزیت شروع میشه تمام موهات میریزه و شیرت کم میشه 

از الان شروع کن تا وقتی بچه شیر میدی روزی چندتا تیکه گوشت بخور

تو نخ ما نباش گره میخوری
به منم دکترم گفت کم خونی شدید دارم من قرص آهن شیره انگور شیرموز جیگر پسته فندق و بادام میخورم شماهم ...

مرسی قرص اهن فقط یکی در روز گفته بخوری

خداروشکر ..دوز قرصای اهنت چجوری بود

شوهرم رفت ازمابش داد گفت خوبه.و واسه بچه مشکلی پیش نمیاد.اهن میخوردم.یکسری مکمل بودواسه کم خونی

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

دخترم تالاسمی مینور داره دوتا زایمان پشت سرهم داشت   اگه تغذیه ات خوب باشه وقرصاتو بخوری هیچ مشکلی پیش نمیاد 

اگه میتونی برو پیش  متخصص خون  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔