2777
2789

سلام دوستان من امروز روز ۲۰ سیکل هستم و از تخمک گذاریم ۶ روز گذشته ، آیا زوده که دنبال علایم هستم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤

زود نیست خیلی زوده

فکرتو ازاد کن .همین دغدغه باعث ناباروری میشه

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
زود نیست خیلی زوده فکرتو ازاد کن .همین دغدغه باعث ناباروری میشه

اخه نه سینه دردی، نه دل دردی، نه سرگیجه ای! هیچی ندارم 

دوره هام ۲۸ روزه ست تا الان حداقل باید سینه درد داشتت باشم نه؟؟؟

اخه نه سینه دردی، نه دل دردی، نه سرگیجه ای! هیچی ندارم  دوره هام ۲۸ روزه ست تا الان حداقل باید ...

ن عزیزم ‌.شاید باردار باشی و علایم نداشته باشی

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
نه عزیزمممم ، نه ماه در اقدام . ولی این ماه عکس رنگی انداختم به کم الکی امید دارم ... 🥺🥺

انشالله که این ماه بارداری قربونت برم❤️

ماهچهره هستم 🍃 بابا خیلی دلتنگتم😔🖤 بابای مهربونو قهرمانم 🖤😞