2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید 🙏

144 بازدید | 37 پست

لطفا برام دعا کنید این ماه حاجتمو بگیرم خیلی غصه میخورم 

دوساله عروسی کردم ی سال و شش هفت ماهه ک اقدامم تنبلی دارم هرکار میکنم بچه دار نمیشم دکترم رفتم تو رو خدا دعام کنید ب حق امام حسین تا روز اربعینش منم حاجت بگیرم. منم دعاتون میکنم هرحاجتی دارین براورده بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شماهم دیربه دیر پری میشی؟ چه داروهایی مصزف کردی؟ 

الان چن ماهه ک پریودم بی نظم شده تا ۱۴ روز دیر میشد این سری شد ۱۷ روز با کلی درد پریود شدم. لتروزول. فرتیل سی ام. کیوتن. ویتامین eوd. چن دوره خوردم نتیجه نگرفتم برام قرص سیبل نوشت خالم نزاشت بخورم پریودم فاصلش بیشتر شد الان روز سوم پریودم عصر نوبت دکتر دارم باز

ان شالله حاجت روا شی برای داداشم منم دعا کنید شفا پیدا کنه بیناییش به دست بیاره

ببخشید قصد فضولی ندارم ولی چون یکی از آشنایان ما هم مبتلاست به این قضیه میشه بدونم بیماری برادرتون چیه ؟ فقط محض جمع آوری اطلاع میپرسم

ان شالله حاجت روا شی برای داداشم منم دعا کنید شفا پیدا کنه بیناییش به دست بیاره

انشالله بحق فاطمه زهرا. بحق پسرش امام حسین برادرت خوب بشه خدایا همه مریضا رو شفا بده الهی امین