2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم

296 بازدید | 5 پست

بداز۱۰سال این دکترواون دکتر الان بچه دارشدیم چن روزه اومدم شهرستان شوهرم همه کارتارودادبهم امروز رفتم عابربانک میبینم ۶۰۰تومن ازکارت کشیده خورد خورد تاحالامشکوک بودم که معتاده ولی الان مطمنم زنگ زدم بهش اول انکارکرد بد گفت صدتومن دراوردم 

چندتا دوست داشت چن وقت پیش باهم دعواشون شد معلوم شد معتادن پته همو انداختن رواب 

منم بهش گفتم به مامانت بگوبیادبچه روببره گفت امادش کن بگم بیاد ببره 

حالم ازش بهم میخوره داغون شدم این چن سال بد این بی همه چی معتاد شده 

خواهرمم بایه بچه طلاق گرفته ازهمین شرایط سواستفاده میکنه میگه این که طلاق نمیگیره پس بزار هرعلطی دوسدارم بکنم

الان موندم چیکارکنم 😔

عزیزم شما بعد ۱۰ سال بچه رو به دنیا آوردی که زجر کشش کنی؟ شرایط شما انقد حاد نیست انقد مطمئن نیستی از اعتیادش.اگه هم باشه باید بخاطر بچت بمونی کمکش کنی.نه یک بار بلکه چند بار.که اگه روزی به جدایی ختم شد رابطتون به خودت و بچت مدیون نباشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما بعد ۱۰ سال بچه رو به دنیا آوردی که زجر کشش کنی؟ شرایط شما انقد حاد نیست انقد مطمئن نیستی ا ...

مشگل من اینه گردن نمیگیره احساس میکنم داره به شعورم توهین میکنه همه کاری میکنه میدونه که فهمیدم ولی انکارمیکنه تازه جدیدن اذیت میکنه دیگه حوصلشوندارم

مشگل من اینه گردن نمیگیره احساس میکنم داره به شعورم توهین میکنه همه کاری میکنه میدونه که فهمیدم ولی ...

عزیزم شما برو یه کم راجع به افرادی که اعتیاد دارن مطالعه کن... ببین الان شوهر شما بیماره.اصلا هم قصد توهین به شعور شما رو ندارن.این مرحله ی اعتیادشو بهش میگن انکار.دست خودشم نیست ولی به شدت انکار میکنن...