توروخداکیاواسه طلاق توافقی دادگاه رفتن بگین که چجوریه
من شوهرم وزندگیم ودوس دارم دلم اصلابه طلاق نیس ولی شوهرم لج کرده میگه فقط طلاق سه جلسه مشاوره هم رفتیم مشاورنتونست منصرفش کنه دوجلسه دیگمون مونده اگه روزدادگاه ب قاضی بگم میتونه کمکم کنه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تو این مرحلم.جلسات مشاوره الکیه؟یا سعی میکنن خوب مشاوره بدن؟
تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط... از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...
الکی که نیس ولی زیادتلاشی هم نمیکنن شوهرم گفت من نمیخام مشاورگفت بروفکرکن تلاش چندانی نمیکنن خودت ط ...
خیانت کرد من گفتم طلاق ک ب خودش بیاد لج کرد گفت باشه و راضی هم هست چون علاقه ای نداره ولی من دلم راضی نیس
تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط... از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...
پس توهم دقیقاعین منی منم گفتم طلاق که ب خودش بیاداول مخالفت میکردولی الان کوتاه نمیاد
حالا خوبه اول مخالفت کرد واست
من از اولش گفت باشه