2777
2789

دندون رو که میدونستم در میاره. کم اشتها هم بود. یک هفته هم مثل سرما خوردگی تب کرد و ابریزش بینی. امروز دلشت میخندید دیدم غیر دندون هفته پیشش دوتا دندون باهم دراورده. نمیذاشت نگاه کنم. کلی خندوندمش تا فهمیدم. چون خودم یه مدت تو ایام شروع کرونا تا باز شدن مطبا دندونم درد میکرد درکش کردم خیلی درد داره. بنظرتون بادام بکوبم بدم بخوره. چون کلسیم داره؟ اول بخیسونمش یا همینجوری بکوبم؟ حریره دوست نداره دیگه نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بادومو فقط تو شیر موز و حریره بش دادم. الان تو چه غذای دیگه ای بریزم

برنج سوپ ابگوشت هر چی ک بهش میدی بریز بده بخوره من با پسته اسیاب کردم مثلا صبحا نون تو چایی شیرین میخیسونم بعد روش پنیر و پسته بادوم میریزم میخوره تو هر غذاییم ک میخوره میریزم