2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

1008 بازدید | 76 پست

ما تازه جابه جا شديم

موقع خريد 

به شوهرم گفتم نزديك مامانت نرو چون شنيده بودم پاي تلفن ميگفت مامان جون ميخوام پيش تو باشم نوكريتو كنم

دقيقا اومد چندتا كوچه بالاتر از مادرش خونه گرفت

بر اتوبان روبه روش پاساژو مغازه داره به فاصله ٦ متر هميشه صداي اتوبانو ادما تو خونه اس من مخالفت كردم مامانش توپيد بهم كه حالا چهارتا مغازس گفتم اتوبان معلومه گفت پرده ميزني معلوم نميشه 

حالا اينكه ازينجا به خاطر سروصدا بيزارم به كنار

هر روز عصر مادرش مياد اينجا يا پدرش

يهو سر زده ميگن داشتيم رد ميشديم

دنيا رو سرم خراب شده

بچم هم به دنيا بياد بدتر ميشه كه

بچم نوه اوله

ميترسم

خيلي به هم ريختم

اونا اب ميخوان بخورن زنگ ميزنن شوهرم بره انجام بده

مقصر خود شوهرم هم هست ولي زورم نميرسه قبل خريد خونه خيلي باهاش حرف زدم

داغونم 

از افسردگي دارم دق ميكنم

چي كار كنم با اين قوم الظالمين

سر اثاث كشي مادرش بهم ميگفت كار كني هيچيت نميشه من انقد بلاها سر خودم اوردم هيچي نشد!!! چه جوري ميخواد تو چشاي بچه من نگاه كنه!!! ميگفتم جون ندارم كار كنم غذا نميخورم ميگفت منم نونو ماست ميخوردم هيچي نشد !!!!

خسته ام از دستشون

مرنج و مرنجان

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده😔

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که شوهرت برا حرفت ارزش قائل نیست توام وقتی میان اصلا بلند نشو پذیرایی.حتی اخماتم بریز توهم هرچیم میگن سعی کن جواب خوب بدی

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔

بگو همون نون و ماست خوردی بچه ت این شده.

بگو مادر جون چرا میگی هیچی نمیشه تو از بس کار کردی بچه ت شده این (اون وسط یه لبخند بزن و شوهرتو نشون بده)

بگو من میخوام فردا بچه م و زنش نفرینم نکنن.البته من تا الان تو روی خانواده شوهرم نیستادم.

تمام خوشی های زندگیم رو دادم برای دلخوشی پسرام.هر کی بچه نداره به حرمت نام اعظم الهی دامنش سبز بشه

تنهاا راه سرد رفتا کردن انقد بدم میاد مردا واسه حرف زنشون ارزس قائل نمیشن😫😫😫😫😫

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

چه بی درك مادرشوهرت .

از اوناست که تا از بدبختیات میگی تا ثابت نکنه بدبخت تر نیست ول کن نیس😒

بگو باشه تو خوبی .

مردا که قشنگ بیخ ریش ننه باباشونن داد و حکمشون برای همسراشونه😏

مغـرورها احـساسی ترند :))
چند بار که سرزده اومدن درو وا نکن ادم شن بفهمن بدت میاد 😬

معمولا وقتي ميان كه شوهرم باشه

يه بار صبح زود اومده بودن در پاركينگ باز بوده

اومدن جلو در واحد زنگ زدن

منم نشنيدم خواب بودم چون فاصله در تا اتاق زياده

يعني شوهرم دماااار از روزگار من درورد!! كه چراااا !!! از عمد باز نكردي!!!! 

مرنج و مرنجان
بگو همون نون و ماست خوردی بچه ت این شده. بگو مادر جون چرا میگی هیچی نمیشه تو از بس کار کردی بچه ت ش ...

واقعا فک میکنی با طعنه و کنایع مشکل حل میشه بیشتر با این حرفا دعوا محفصل و دورشدن این خانوم از شوهرشه 

چه بی درك مادرشوهرت . از اوناست که تا از بدبختیات میگی تا ثابت نکنه بدبخت تر نیست ول کن نیس😒 بگو ...

واسه من بي دركه

هر ماه دخترش پريود ميشه

تا اون سر تهران ميره براش غذا ميبره

تو خونه من از جاش بلند نميشه

خونه اون مثل چييييي كار ميكنه!!!!!!

مرنج و مرنجان