2777
2789
عنوان

پاك كردن حافظه ي مخفي آيفون

322 بازدید | 2 پست

سلام دوستان صبحتون بخير ، ميخواستم ببينم كسي ميدونه حافظه ي مخفي گوشيمو چطور خالي كنم خيلي فيلم باهاش گرفتم و توي تلگرام هم فيلم هاي با حجم زياد داشتم ولي رفتم حافظه ي تلگرام رو هم پاك كردم از قسمت تنظيمات تلگرام اون فيلم ها رو هم انتقال دادم به لپ تاپ ولي باز هم ميخوام يه دونه عكس بگيرم نميشه ، به حجم حافظه كه نگاه ميكنم هم يه كم جا داره مثلاً يك دهم نميدونم چرا اينطوري شده ؟ وقتي گزينه ي allowرو براي تبادل اطلاعات به لپ تاپ ميزنم قبول نميكنه بخاطر چي ميتونه باشه 

جوش زدن بيشتر بخاطر عملكرد نادرست كبده ، نه اصلا با خيال راحت بخوريد فقط براي اينكه كبدتون مشكل پيدا نكنه آب خيلي سرد نخوريد مخصوصا آبي كه تيكه هاي يخ داخلش انداخته باشيد و غذاهاي خيلي چرب فست فود اينا رو كمتر بخوريد براي اينكه كبدتون و دستگاه گوارشتون پاكسازي بشه و عملكرد بهتري داشته باشه صبح ها يه ليوان آب ولرم بخوريد خيلي خوبه 

اگه براي مشكلات گوارشي روغن زيتون ميخوريد ميتونيد باميه رو خام نمك بزنيد بخوريد و انجير هم خيلي خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.