2777
2789
عنوان

دارم‌میترکم از غصه بازم پریود شدم

10092 بازدید | 176 پست

شماهایی ک تو اقدام هستید و هر ماه هر ماه جواب نمیگیرید چجوری خودتون رو آروم میکنید من دیشب کلی گریه کردم امروزم از کله صبح از ناراحتی بیدارم دکتر گفت کلومیفن بخوری نتیجه میگیری ناراحت نباش جواب نداد و من باز پریود شدم😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور بودن درس اول مادر شدنه 

صبر و توکل 

انشاالله سری بعد نتیجه میگیری

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
توکلت به خداباشه منم اینطوریم وقتی میبینم بازپری شدم داغون میشم شوهرم دلداریم میده

منم شوهرم هر ماه ک ایجور میشه هی میگ بهش فکر نکن هر موقع قسمته اما ما زنیم سختمونه

هیچ وقت نا امید نشید من ۹ سال سقط و دیر باروری رو تجربه کردم الان دوقلوهام الان ۱۶ ماهشونه، یه جورایی مادر شدنو برا خودم محال میدونستم اونقدر بچه رو حق خودتون بدونین اونقدر تو داشتنش پیش خدا سماجت بکنین تا واقعا صاحبش بشین 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

بشین فکر کن...واقعا دلت بچه میخواد...اونم با این شرایط و سختی که میکشی...فکر نمیکنی یه زمانی حسرت اینو میخوری چطا حسرت خوردی...و زندگی نکردی .....واقعا تا این حد فکر میکنی بچه دوست داری و حتما باید بیاد؟

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊