خدااامهربونه مدیر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 83 عنوان بیاین بگین چیکارکنم خوب بشم | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 24 پست حالم خوب نیس سرماخوردم سردردگلودرد یکمم سرفه دارم(نه زیاد.گلوم دردمیکنه.ولی تب ندارم قرصم ندارم تموم شده .شوهرم شب کاره سه ساعت دیگه میاد .چی بخورم بنظرتون 1399/06/19 | 04:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eilnaz_baluchi عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 1135 گلو درد داره؟ نه خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏
خدااامهربونه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 83 شوهرمم تنگی نفس نداره ولی همه علایمش مثل شماست تست کرونا گرفته جوابشو گرفته؟
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38862 استارتر ببخشید گلوت یا بینی ات خلط داره؟من شوهرم سرما خورده گلوش و بینی اش خلط داره برای همین فهمیدم کرونا نیست فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
خدااامهربونه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 83 استارتر ببخشید گلوت یا بینی ات خلط داره؟ من شوهرم سرما خورده گلوش و بینی اش خلط داره برای همین فهمی ... بینی ام گرفته حساسیت دارم اسپری میزنم .گلوم خلط نداره .سرفه هم خییلی کم
loriyansبانو عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 41 من وهمسرمم همین علائموداشتیم کرونابودولی نگران نباش مثل یه سرماخوردگی بودسرفه وتنگی نفس نداشتیم امااسهال حالت تهوع بی اشتهایی تب ک کم بودزمانش سردردسرگیجه گلودردبعدش بویایی وچشایی ازدست دادیم.حتمااب جوشیده بخورباگلاب. عسل وابلیمو.خرما.میوه تازه بخورسعی سردی نخوری.حتمادکترم بروان شاا...دورش تموم میشه.فقط قرنطینه کن خودتو حتماعزیزم.ان شاا...به زودی خوب میشی
خدااامهربونه مدیر استارتر عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 83 من وهمسرمم همین علائموداشتیم کرونابودولی نگران نباش مثل یه سرماخوردگی بودسرفه وتنگی نفس نداشتیم اماا ... باشه عزیزم انشا...چیزی نیست .ممنونم ازراهنماییتون
loriyansبانو عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 41 باشه عزیزم انشا...چیزی نیست .ممنونم ازراهنماییتون ان شاا....فدات گلم