2777
2789

خانما خیلی وقته درگیر کرم پودرم که چه مارکی بخرم هم سبک باشه هم جوش نزنم هم چرب نشه قیمتش هم تا ۲۰۰ تومن میتونم هزینه کنم توروخدا کرم پودری که زدن خوب بود معرفی کنین که به شرایط پوست من بخوره 

خیلی زود عرق میکنم و صورتم چرب میشه 

اکتی پودر

پرودرما

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم هر کرمی میزنم همین شرایط پوست شمارو دارم بعد انگار میماسه رو پوستم پنکیک هم بزنم ده دیقه اول خوبه باز یه جوری میشه صورتم نمیدونم علتش چیه؟

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

عزيزم من كرم پودرى نمونده كه استفاده نكرده باشم البته هر چيز اشغالى رو به صورتم نميزنم  برا استفاده روزانه كرم پودر دايسل خوبه آخرين بارم اشتباه نكنم ٢٢٠ خريدم قيمت الانشو نميدونم

حالا چون گفتى رنج ٢٠٠ ميخواى دايسل معرفى كردم

دقیقا منم هر کرمی میزنم همین شرایط پوست شمارو دارم بعد انگار میماسه رو پوستم پنکیک هم بزنم ده دیقه ا ...

بخدا منم همینم یعنی اعتماد به نفسم صفر شده 

اصلا نمیدونم چی باید استفاده کنم 

عزيزم من كرم پودرى نمونده كه استفاده نكرده باشم البته هر چيز اشغالى رو به صورتم نميزنم  برا است ...

دیگه چه مارکی خوبه اگه قیمتش بالای ۲۰۰ باشه ولی عالی باشه مشکل منو حل کنه مشکلی نیست میخرم 

بخدا منم همینم یعنی اعتماد به نفسم صفر شده  اصلا نمیدونم چی باید استفاده کنم

نه من اعتماد بنفسمو دارم اما اینم ناراحت کنندس روصورتم میبینم میماسه فک کنم کرم پودری که فاقد چربی باشه ومات باید استفاده کنیم 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
دقیقا منم هر کرمی میزنم همین شرایط پوست شمارو دارم بعد انگار میماسه رو پوستم پنکیک هم بزنم ده دیقه ا ...

قبل آرايش حتما پرايمر يا مرطوب كننده بزن...من پوست فوق العاده چربى دارم با اين حال خيلى كم پيش مياد كرم پودرم بماسه..سعى كن قبل آرايش صورتت هميشه تميز باشه،بجاى پنكك هم پودر بيك(فيكساتور)استفاده كن...من از مارك فلورمار استفاده ميكنم و ازش راضيم قيمتشم مناسبه