2777
2789
عنوان

حالم گرفته شده....

237 بازدید | 13 پست

سلام.شب همگی بخیر...   ما یه خونه ای خریدیم که سال دیگه عروسی کنیم امسال خونه رو رهن دادیم .اپارتمانمون همه اشنا و ادمای فضووول که اصلا دلم نمیخواست تو خونم برن،حالا شانس زن مستاجره حسابی با همسایه ها دوست و رفیق شده و تا ته خونه رو مهمون اورده نشونشون داده.منیکه هنوز نرفتم خونه م بشینم کلی ایراد از کابینتام داراوردن و گفتن چقدر کابینتاش زیاذ بود فلان بود،اصلا خیلی دلسرد شدم از خونه.خیلی ناراحتم.دلم میخواد واقعا به شوهرم بگم بریم دنبال یه خونه دیگه بگردیم نمیدونم باخودم میگم شاید دیگه با این همسایه های فضول برخوردی نداشته باشم.شایدم برعکس بشه،واقعا نمیدونم نظرتونو. بگید برام مهمه واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشی نزنه زیر دلت بخاطر حرف مردم.برو خدا شکر کن خونه داری با آرامش کامل برو زندگیتو کن

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

دیوونه ای 

خب گفتن کابینتا زیاده تو ناراحت شدی؟

بگو آره خودم دوست داشتم زیاد زدم 

هر ایرادی گذاشتن بگو اتفاقن خوبه خودم این مدل مد نظرم بود

اینا همه از حسادته همه تو حسرت خونه ان اونوقت تو

من خودم مستاحرم بارهادیدم اومدن درمورد خونه نظردادن

کلا زنای همسایه بیکارن

وقتی وازد خونشونم میشی میبینی اصلا ب دردنمیخوره،کارشونه دگ ازبیکاری میان نظربیخودمیدن

من همین جوریم دوست ندارم کسی توزندگیم بیاد ونطر بده واینکه چینش جهیزیه خیلی مهمه احتمالا بد بوده که اینجوری برداشت کردن احتمالا قابل حل شدن باشه اگر دیدی امکانش براتوندهست یک خونه دیگه بگیر وگرنه سخت نگیر