سلام.شب همگی بخیر... ما یه خونه ای خریدیم که سال دیگه عروسی کنیم امسال خونه رو رهن دادیم .اپارتمانمون همه اشنا و ادمای فضووول که اصلا دلم نمیخواست تو خونم برن،حالا شانس زن مستاجره حسابی با همسایه ها دوست و رفیق شده و تا ته خونه رو مهمون اورده نشونشون داده.منیکه هنوز نرفتم خونه م بشینم کلی ایراد از کابینتام داراوردن و گفتن چقدر کابینتاش زیاذ بود فلان بود،اصلا خیلی دلسرد شدم از خونه.خیلی ناراحتم.دلم میخواد واقعا به شوهرم بگم بریم دنبال یه خونه دیگه بگردیم نمیدونم باخودم میگم شاید دیگه با این همسایه های فضول برخوردی نداشته باشم.شایدم برعکس بشه،واقعا نمیدونم نظرتونو. بگید برام مهمه واقعا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همین جوریم دوست ندارم کسی توزندگیم بیاد ونطر بده واینکه چینش جهیزیه خیلی مهمه احتمالا بد بوده که اینجوری برداشت کردن احتمالا قابل حل شدن باشه اگر دیدی امکانش براتوندهست یک خونه دیگه بگیر وگرنه سخت نگیر