2777
2789

چه کنم الان برات؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتی بلایک

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مث منی دیگه منم تنهام. انقدددددددد حرف دارم ولی گوش نیس... من چرا خالی نمیشم پس؟ تا کِی باید انقد ...

تو هم بگو

تو هم بگو

چی بگم

از کجا بگم

دلم میخواد درک شم...دلم میخواد وقتایی ک ناراحتم شوهرم بیشتر کنارم باشه ن فقط تو خوشیام

وقتی میگیم و میخندیم انقد خوبه که...هی قربون صدقه هی امیدواری...ولی کافیه دلخور باشم یا ناراحت ۱۰ درصد مواقع میاد حالمو میپرسه ۹۰ درصد بقیه اونم مثل من میشه بعد من میگم مهم نیستم؟ میگه چرا میگم خب ی کاری کن میگه چیکار؟

میگم همونایی ک تو خوشیا میگیو بگو ...خلاصه ک بحثمون میشه بعد تو ناراحتیام تنها میمونم...خیلی بده این وضع

این موضوع امشبه ولی کلا دلم از همه چی گرفته‌س ... بچگیام خلق افسرده داشتم حالا هرکار میکنم نمیتونم کاملا شاد باشم

اصلا موضوعی برا شادی نمیبینم!

یه عشق بود ک درمانم میکرد اونم...اینطوری

احساس میکنم نیاز به همدم و یار دارم ولی نمیشه

ان شاءالله که به زودی بشه عزیزم

خدا بخواد میشه چرا نشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
چی بگم از کجا بگم دلم میخواد درک شم...دلم میخواد وقتایی ک ناراحتم شوهرم بیشتر کنارم باشه ن فقط تو ...

فقط میتونم برات دعا کنم عزیزم🌷🌷🌷

خودم نمیخوام... حس میکنم گناهه دوستی با جنس مخالف

خب هر آدمی یه عقیده داره

منم مثل شما قبل از ازدواج با هیچ پسری دوست نشدم

و بیشتر تنهایی هام رو با دوست ای دخترم پر میکردم

و خدا بهترین مرد رو قسمتم کرد

ان شالله شما هم به زودی زود مرد زندگیت میاد

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗