2777
2789
عنوان

زیبایی ظاهر برام مهمه

772 بازدید | 48 پست

خیلی دوست داشتم خوشگل بودم باورتون نمیشه ولی یکی از آرزوهام اینه زیبا باشم.......به نظرم زیبایی ظاهر مهمه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

همه دوستدارن خوشگل باشن ⁦☹️⁩

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کاری کردن جز اینا به چیز دیگه ای فکر نکنیم که...

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

عزیزم الان دیگه همه خوشگلن به لطفا این همه عمل و ارایش وتیپ وبیرون ریختن خودشون 

یادیه کاربری افتادم توامضاش نوشته بود قدیم خوشگل یکی دوتا بودیم ولی الان همه خوشگلن 

خدایا شکرت که تورودارم ...
منم میخوام بینیمو عمل کنم امروز رفتم پیش یه دکتر گفت نمیشه خیلی افسرده شدم😵😵😵

چرا نمیشه؟

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.