2777
2789

واقعا عجیبه از اینکه یه نفر سگ داره و بعضیا دل درد میگیرن .خب چرا؟؟؟

انقدر دچار عقده و کمبود هستید که گزارش میزنید ؟؟

حالتون خرابه راه داره ،روانپزشک و روانشناس هست

سعی کنید خوب زندگی کنید ،حسادت نکنید،اعتقادتون هم نچپونید تو حلق بقیه،حسادت و عقده دلتون رو سیاه کرده متاسفانه

حالا اینم گزارش بزنید .

مهم این بود که حرفهام رو بزنم  

🌈🖤⛵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی گزارش نزد احتمالا خود نی نی یار ترکونده ...اللنم یه تایپیک دیگه زده بود داشت ادامه حرفاشونو میزد ...

گزارش میزنن عزیزم

کاربری قبلی من به اسم تیک تاک سر همین تاپیک زدن و گزارش زدن در مورد حیوانات کلا لغو شد

نی نی یار اگر مشکل داره کلا قسمت حیوانات رو از موضوعات تاپیک میتونه حذف کنه

🌈🖤⛵
گزارش میزنن عزیزم کاربری قبلی من به اسم تیک تاک سر همین تاپیک زدن و گزارش زدن در مورد حیوانات کلا ل ...

نمیدونم من فکر میکنم چون درمورد سگ بوده نی نی یار خودش ترکونده مثل موصوعات ممنوعه دیگه چون تایپیک اون خانم نه دعوا بود نه بحث نه اعتقادی .لزومی نداشت کسی گزارش بزنه .بعضی موصوعات رو برا اینکه مثلا نخواد باب بشه بین بقیه مردم خودشون میبندن....حالا درست و غلطش بماند

نمیدونم من فکر میکنم چون درمورد سگ بوده نی نی یار خودش ترکونده مثل موصوعات ممنوعه دیگه چون تایپیک او ...

اینو شما میگی عزیزم 

دلتون مهربون و صافه ،فکر میکنید کسی اینجور تاپیکها رو گزارش نمیزنه.اما من محیط اینجا رو میشناسم

نی نی یار هم ترکونده باشه متاسفم برای افکارش و حاضرم زودتر لغو کاربری بشم 

🌈🖤⛵