2777
2789

البته فصل اولشو قبلا دیده بودم

الان فصل ۲ و ۳ رو دیدم

بیچاره قباد☹😬

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱

ی قرنی عقبی استارترا😂الان همه درگیر اقازادن

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فصل اولشم تا اخر ندیدم 

تا اونجایی که من دیدم دلم برا فرهاد سوخت چون شهرزادو دادن به قباد 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من آخرش نفهمیدم چیشد    

قباد مرد

شیرین با صابر ازدواج کرد و بچه ی اکرم رو برداشت واسه خودشون

اکرم افتاد زندان

فرهاد فک کنم از کشور رف

شهرزاد موند و بچش

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
خودم از قصد اونو ندیدم  به نظر جالب نمیاد

باشهرزاد اصلا قابل قیاس نیست شهرزاد معرکه ست

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
قباد مرد شیرین با صابر ازدواج کرد و بچه ی اکرم رو برداشت واسه خودشون اکرم افتاد زندان فرهاد فک کن ...

صابر کی بود

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...