یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مهتابی کرایه کنید یکی دو شب بذارید زیر مهتابی ، لختش هم کنید ، بدنش رو عرق کاسنی بزنید ، زیر نور مهتابی باشه مدفوعش سبز میشه و دفع میشه و بیلی میاد زیره ۱۰ ، بعده چند روز هم کاسنی زدن رو ادامه بدین
من مادرشوهرم عقیده داره که نباید وسایل زرد یالباس زرد تنش کرد بجاش ابی بپوشه دوغو بخوری براش خوبه یا هندوانه اب اناناس خوبه یاخوده اناناس من این چیزارومیخوردمو انجام میدادم
میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
الان هجدهمین روزه بدنیا اومده چهار روز بعد دنیا اومدنش سیزده بود بعد بیشتر شد که بستریش کردیم بعد چند روز بازم دیدیم زیاد شده دستگاه آوردیم خونه دوروز هم تو اون خوابیده الآنم من بنظرم تموم نشده چون صورتش هنوز زرده
منم گروه خونیم منفی شنیدم شیر گروه خونی منفی بدتر میکنه زردی بچه رو . . بچه های منو دکتر پودر گلوکز داد تو آب جوش حل میکردم و میدادم میخورردن .ببر دکتر نوزادان خوب و دارو میده سر وقت بده بخوره.