2777
2789

خانما من پسرم ارهاش مثبته ومن منفی بخاطر این دیگه زردی دست بردار نیست خانما شما کمکم کنید اگه تجربه ای دارید

خدایا کمکم کن تا به آرزوهام برسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهتابی کرایه کنید یکی دو شب بذارید زیر مهتابی ، لختش هم کنید ، بدنش رو عرق کاسنی بزنید ، زیر نور مهتابی باشه مدفوعش سبز میشه و دفع میشه و بیلی میاد زیره ۱۰ ، بعده چند روز هم کاسنی زدن رو ادامه بدین

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂

عزیزم قطره بیلی ناستر بده طبق دستور پشت سرشم چندقطره اب جوشیده سردشده بده بهش هرچی ادرار کنا زردیش زودتر دفع میشه من به دخترم روزی چندقطره اب انارشیرین میدادم واین قطره واب جوشیده خیلی خوب شد دکترم ببرش یه قرصی میده بهش اونم خوبه 

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

من مادرشوهرم عقیده داره که نباید وسایل زرد یالباس زرد تنش کرد بجاش ابی بپوشه دوغو بخوری براش خوبه یا هندوانه اب اناناس خوبه یاخوده اناناس من این چیزارومیخوردمو انجام میدادم 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

الان هجدهمین روزه بدنیا اومده چهار روز بعد دنیا اومدنش سیزده بود بعد بیشتر شد که بستریش کردیم بعد چند روز بازم دیدیم زیاد شده دستگاه آوردیم خونه دوروز هم تو اون خوابیده الآنم من بنظرم تموم نشده چون صورتش هنوز زرده

منم گروه خونیم منفی شنیدم شیر گروه خونی منفی بدتر می‌کنه زردی بچه رو . . بچه های منو دکتر پودر گلوکز داد تو آب جوش حل میکردم و میدادم میخورردن .ببر دکتر نوزادان خوب و دارو میده سر وقت بده بخوره.

منم گروه خونیم منفی شنیدم شیر گروه خونی منفی بدتر می‌کنه زردی بچه رو . . بچه های منو دکتر پودر گلوکز ...

دکتر هم بردم اون پیشنهاد دستگاه رو داد

عزیزم قطره بیلی ناستر بده طبق دستور پشت سرشم چندقطره اب جوشیده سردشده بده بهش هرچی ادرار کنا زردیش ز ...

قطره هم میدم عزیزم روزی سه بار ،