2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۸ مرداد آخرین تاریخ پریودم بود

کی رفتی آز؟ بتات چند بود؟ دکتر رفتی یا ن هنو؟ همرو بگو

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  
سونوی قلب جنین رفتی؟ من سونو دادم دیروز.خیلی ریز بود.گفت به سنش نمی خوره.شک داشت که می مونه یا نه

نه گفت هفته ۸ بیا...

انشاالله برات بمونه

صدای قلبش شنیدی؟

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
کی رفتی آز؟ بتات چند بود؟ دکتر رفتی یا ن هنو؟ همرو بگو

۱۰ شهریور رفتم آز خون

بتا ۱۶۶۳

اره رفتم‌ دکتر واسم سونو نوشت ساک بارداری تو رحم دیده شد

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
نه گفت هفته ۸ بیا... انشاالله برات بمونه صدای قلبش شنیدی؟

نه خیلی ساک بارداری ریز بود.هنوز کیسه زرده دیده نمیشه چه برسه به جنین و ضربان قلبش

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
تاریخ زایمان رو اشتباه زدی تو تنظیمات تیکر

نه والا محاسبه رو میزنه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ طبق اولین روز آخرین پریودم منم همون وارد کردم اما نمیدونم چرا رو‌ پنج هم نیمده هنوز

میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب.  عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم  
تاریخ درست بزن عزیزم

درست زدم بخدا. محاسبه رو میزنه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰. منم همینو زدم اما نمیدونم چرا رو پنج هم نمیاد