2777
2789
عنوان

شوهرم خستم کرده بخدا با این کاراش

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چندی؟؟ بچه داری؟

بهش گفتی که اذیت میشی با رفیق یازیش؟؟

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 
خودت چندی؟؟ بچه داری؟ بهش گفتی که اذیت میشی با رفیق یازیش؟؟

۱۸ بچه دارم بهشم گفتم گوش نمیده دیوونه شدم بخدا

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

درکت میکنم اینکه شوهر پی رفیق بازی باشه یک مشکل غیرقابل تحمله ! 

متاسفانه شوهر منم یک رفیق بازه 

هر شب دیر میاد من سه ساله شبا اول شب میخوابم یعنی همه لامپارو خاموش میکنم و میرم تو گوشی و همینکه بیاد خودم بخواب میزنم و باهاش حرف نمیزنم 

شامم میخورم و حتی نهار نه باهاش سر یک سفره میشینم نه کنارش هستم 

اما فک کنم اونجوری بیشتر دوست داره و  نه تنها خوشحاله بلکه راحتتر هم با دوستاش چت میکنه و لایو میذارن! 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
۱۸ بچه دارم بهشم گفتم گوش نمیده دیوونه شدم بخدا

ای وای چقدر کوچولویی خودت 

توکل کن بر خدا 

ایت الکرسی بخون از خدا بخواه شوهرتو به راه راست هدایت کنه

من بلد نیستم عاشق کسی باشم که اولویتش نیستم؛بلد نیستم چشم به گوشی بدوزم و دلشوره بگیرم. اسمش را بگذارید خودخواهی... ولی من این خودخواهی را به اداهای عاشقانه ای که هیچ احساسی پشت سرش نیست ترجیح می دهم! من برای خودم گل میخرم؛چای دم می کنم؛میز شام می چینم؛اما منتظر کسی نمی مانم؛ نه این که خسته شده باشم اما وقتی دلم برای کسی تنگ شود که دلتنگی اش را باور نمی کنم؛ فکر می کنم که دارم به خودم خیانت می کنم ..تا خودت را دوست نداشته باشی؛ کسی باور نمی کند که هستی و بودنت با نبودنت فرق می کند 

خودتون غذاتونو بخورید...غذای شوهرتم بزار تو یخچال...وقتی اومد بگو خودش بره برای خودش غذا گرم کنه...اگه غذای گرم میخواد باید بموقع کنار خانوادش باشه!با دعوا و دلخوری نگی ها.آروم بگو عادیه عادی...یا زنگ بزن بگو شامتونو خوردید بهتره برای خودش از بیرون غذا بخره!با لحن آروم و بدون دعوا باهاش حرف بزن.

یعنی چی دلم نمیاد خب وقتی میبینه اینقدر بهش بها میدی همین میشه دیگه دوبار که بخوری عادت میکنی غذاتو ...

اره تقصیر خودمه الانم زنگیده که ماشینم خراب شده بود دارم برمیگردم گوشی هم توی ماشین بوده نمیتونم باور کنم حرفاشو

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...