2777
2789

اگر زندگی خوبی داشته باشین،همسرتون دوستتون داره و هواتونو داره .....

چقدر مهمه که هیچی قانونا به نام خانم نباشه؟ کل داراییمون یه ماشینه و خونه که داریم میسازیمش، برای هزینه های ساخت وساز مقداری طلا دارم که باید اونا رو هم بفروشم. همه چیز به نام همسرمه. 

تنها پس اندازم طلاهام هست که اونام دارم میدم.

یه تکه زمین داریم که ارزش چندانی نداره.همونم به نام خودشه.

منم کارمندم.از روزیکه ازدواج کردیم رفتم سرکار و پا به پاش کار کردم.

حساب بانکیمون هم جدا نیست.یعنی پس انداز نقدی هم ندارم.

بنظرتون این مسئله چقدر اهمیت داره؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داری بهش پینشهاد بده یه سهمی. از خونه رو به نامت بزنه 

بگو حس خوب بهت میده 

در کل به نظرم مهم نی اگه همو دوست دارید و اعتماد دارید

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

آینده مشخص نیس اصلا

به همون اندازه که طلا میدی سند بزن به نامت

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بنظرم برای خودت پس انداز مخفی حتما داشته باش 

و اگه طلاهاتو واسه خونه فروختی باید خونه بنامتون میکرد

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

تا قبل از اینکه بخونم کارمندی نظرم این بود اصلا چیزی رو به روی همسرت نیاری و مهم نیست به نام کی باشه ولی الان که شما هم پا به پاش کار کردی حتما بگو حداقل سه دونگش رو به نامت بزنه

همه ی طلاهاتو نفروش یا اگر فروختی همه ی پولو نده

یکم واسه خودت نگهدار

کل حقوقتو نریز تو حساب مشترک

یه حساب جدید باز کن نصفشو بریز تو حساب

یا کلشو بگو این ماه چیزی لازم داشتم خریدم

برای خوشبختی و ارامش و دل خوش ادما دعا میکنم.امیدوارم گره ی مشکلاتتون از جایی باز شه که فکرشو نمیکنین.