2777
2789
عنوان

امروز جاری و برادرشوهرم امدن خونمون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 24946 بازدید | 356 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتی خیای خندیدم🙈😅😅😅😂😂

فرهنگ ني ني سايتيا بعضي وقتا فكتو ميندازه😅😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه خاطره تعریف کنم مال ۱۰سال پیشه اوایل ازدواجم هم ما هم برادرشوهرم پیش مادرشوهر زندگی میکردم من میخواستم برم حموم هم عروسم گفت اول من میرم یه ۲۰دقیقه طول کشید بیرون نیومد اینم بگم که با هم راحت بودیم منم رفتم هرکاری کردم در حموم باز نشد هی هم عروسم زور میزد که در باز نشه منم این طرف در هی در رو هول میدادم آخر سر زور من بیشتر بود در باز شد وای چشمتون روز بد نبینه با صحنه بدی مواجه شدم برادر شوهرم داخل حموم بود هی تقلا کرده بود که من در رو باز نکنم بعد باز شدن در سری یه شورت گذاشت روی .......جای که خودتون میدونید میخاستم زمین باز شه منو قورت بده خیلی خجالت کشیدم

خدایی خیلی خندیدم اسی😁😁😁دمت گرم.ولی خیلی نصفه نیمه حرف میزنی😶😶😶فشارم افتاد از دستت

چی بگم دیگه😐😂

یعنی تا جایی که جا داشت گفتم همون اول 

بقیشو بچه ها میخوان که بدونن درچه حد بود😂😂 چی بگم  آخه؟؟🙈

اسی یعنی هلاک شدم از خنده بخدا من جای شما بودم میگفتم من باز میرم حموم یادم رفته کیسه بکشم میذاشتم ب ...

من رفتم اتاق موهامو شونه کردم 

کلی هم لفتش دادم تا اونا به خودشون بیان 

خودمم از شک دربیام

بعدشم  خودمو زدم به اون راه

اونام فکر کردن نفهمیدم 

عتدی شد همه چیز