2777
2789
عنوان

چرا لغو کاربری شده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 53 پست
اتفاقا چند نفر ازش‌ون  حمایت کردن... بعدش چی شد نمیدونم

ب ما هم تدکر داد اگه دوباره از اقایون طرفداری کنید لغو کاربری میشبد😏

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب ما هم تدکر داد اگه دوباره از اقایون طرفداری کنید لغو کاربری میشبد😏

یعنی چی هممون اول انسان هستیم تبعیض جنسیتی چه معنی میده آخه اگه واقعا قراره بخاطر همچین چیزایی لغو کاربری بشیم منم لغو کنین

یعنی چی هممون اول انسان هستیم تبعیض جنسیتی چه معنی میده آخه اگه واقعا قراره بخاطر همچین چیزایی لغو ک ...

من تذکر خوردم

وتگ دونم هم خرابه

هر کی میتونه نی نی یار رو تگ کنه

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
مرسی عزیزم ولی خوب اینجا بهتره دیگه تاپیک میزد دورهمی همه سوالامونو میپرسیدیم راهنمایی میکردن

من نمیدونم جریان چیه؟ و چه موضوعی باعث قطع کاربرشون شده  اما تاپیکای کاربردی خوبی داشت. 

سوالی هم پرسیده میشد، خداییش خوب جواب میداد.

ایکاش نی نی یارا تجدید نظر کنن در اقدامی که کردن.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
من نمیدونم جریان چیه؟ و چه موضوعی باعث قطع کاربرشون شده  اما تاپیکای کاربردی خوبی داشت.  ...

من از بورس چیزی نمیدونم نو گرفتن کدبورسی و احراز هویت صدتا مشکل داشتم هر مرحله میومدم اینجا فورا راهنمایی میکردن دلم خوش بود به جای ول بودن تو سایت یه استفاده خوب عم میکنم ازش