2777
2789

امیدوارم اینجا هم مثل تاپیک های خیانت و مادرشوهر و جاری و بچه جاری حضور پر شوری داشته باشین
جواب سوالمو بدین ممنون میشم

وقتی زندگی انقدر پر پیچ و خم شده تنها راه حل خندیدن و آسون گرفتنه :))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزیجاتی که برگ سبز پررنگ دارن مث اسفناج 

حبوباتم خوبه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

سه شیره

انگور

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بهترین چیز آب چغندر پخته با شکر مثه شربت بزار یخچال خنک شه عالیه عالیه جواب دیده خواهر شوهرم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بادوم.زردآلو خشک شده تو افتاب که سیاه میشه.شربت تخم شربتی .من همه کارکردم رفع نشده فعلا حتی قرص فیفولم جواب گونیس برام 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

شیره انگور، انگور، کاهش یا حذف سردیجات، شیر با عسل یا خرما، خرما، عسل، بادوم درختی و مشتقاتش، مویز،هر چیزی که طبع گرم و تر داره، قرص خون هم اگر گیر بیاری عالیه، تره، کوکوی تره

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:65.4 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵.🔒 هدف سوم:۶۰🔒. هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

شیره ی سه میوه روباروغن زردوکنجدوگردو 5دیقه بذارروحرارت وهم بزن بعدصبحابخورعالیه... یاشیرموزخامه وعسل وپسته روباهم مخلوط کن منم کم خون بودم خوب شدم بااین روش

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.