2777
2789
عنوان

خانمهای باردار ی لحظه میاین..

91 بازدید | 11 پست

من هفته ۲۱هستم از اول بارداری همش معده درد داشتم تا پنج ماهگی که یهو خوب شد الان از شنبه خیلی معده درد شدید گرفتم طوریکه هیچی نمیتونم بخورم جز آب عسل دکتر گوارش رفتم برام پنتو پرازول نوشته دکتر خودم قبلا لانزو نوشته کسی تجربه ای داره که کدوم بهتره؟ضرر نزنه به جنین همش نگران این موضوعم

این دردها هس چون شکمت میادبالا ولی یه سونوبده ببین توکیسه صفرات سنگ نیس 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم بخدا همش دارم از درد گریه میکنم کوچکترین چیزی بزارم دهنم معدم از درد سوراخ میشه😭😭😭

شربت آدي ژل مخصوص باردارا رو بگير بعداز هروعده يك قاشق بخور

من بعداز چيزي خوردن اينقدرر دردميگرفت و تهوع داشتم 

اون بهترم ميكرد

توی ماه اول هفته های اول درد شکم و سر سینم درد میکنه طبیعیه؟

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
چیکار کنم بخدا همش دارم از درد گریه میکنم کوچکترین چیزی بزارم دهنم معدم از درد سوراخ میشه😭😭😭

آخی عزیزم خیلی سخته درک میکنم نمیشه هم گرسنه بمونی. من شنیدم کره خوبه برای معده، اگه سیرابی دوست داری عالیه، میوه پخته بخور. 

یه پزشک گوارش هستند به نام آقای دکتر غفرانی کارشون عالیه. اگه تهرانی برو پیشش تشخیصش و داروهایی که میده خوبه