2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی قیمتش چنده؟

نه والا این نمیدونم چیه ولی میدونم دوو میخواستم بگیرم شده بود 11 ال جی میخواستم شده بود 14

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
نه والا این نمیدونم چیه ولی میدونم دوو میخواستم بگیرم شده بود 11 ال جی میخواستم شده بود 14

یه کانال تل گرامه معتبره میده ۸۶۰۰ با یه سشوار اشانتیوم و هزینه ارسال رایگان و ۵ سال گارانتی نحوه پزداختم ۱۰۰ بیعانه میدی وقتی جنس رسید ما بقی مبلغ

یه کانال تل گرامه معتبره میده ۸۶۰۰ با یه سشوار اشانتیوم و هزینه ارسال رایگان و ۵ سال گارانتی ن ...

من خودم جهازم از گچین خریدم ک ارزون میدن ولی به نظرم جنس تا نبینی نمیتونی بخری.. یعنی وقتی رفتیم اونجا جنس اصل و تقلبی فراوونه برای تقلبی پول بدی حتی ارزون هم فایده نداره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
ببین بوش همه اجناسش تقلبی شدن و الکین گول نخوریااا یه ایرانی لصل بهتر از بوش تقلبیه

آره بوش الان همش تقلبی اصلش نیست بازار 

اسی پاکشوما بخر الجیم خوبه

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
نمیدونم قیمتش خوبه یا نه  مارک بوش ۸ نفره

فکر کنم بوش 8 نفره نداره ها. رومیزی فقط 6 نفره بوش شنیدم. 9نفره هم شنیده بودم که مبله بود ولی باریکتر

والله که شهر بی تو مرا حبس میشود