2777
2789
عنوان

🔴🔴🔴شما توی اتاق...🔴🔴🔴

1009 بازدید | 86 پست

که رفتین....

منظورمه خواستگاریه منحرفا....

چیا میگفتین؟؟

راجب چیا و چه معیاراریی صحبت میکردین؟؟؟

😕😕😕😕😕😕😕😕

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

قبلا صحبتمون رو تموم کرده بودیم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ماچ و لب و لوچه داشتیم لابد با این مدل اتاق عنوانت😶♀‍🤦🏻😂😂😂

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما دوست بودیم و خونواده ها هم خبر داشتن برا همون مارو نفرسادن حرف بزنیم🥺

کلی نقشه کشیده بودم ک عکس اینا بندازیم ک نشد

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
قبلا صحبتمون رو تموم کرده بودیم 

دوست بودین اره؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
ما در مورد باید ها و نبایدهامون خط قرمزامون ایده آلامون و آرزو هامون

یکم بیشتر توضیح میدین؟؟

دوست بودین اره؟

بله 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊