2777
2789
عنوان

من آدم بدی هستم؟

379 بازدید | 24 پست

با این که عشق من رفت و ازدواج کرد شب و روز براش دعا میکنم خوشبخت باشه

و  خداشاهده خودم جلوش رو گرفتم که حتی اسم منم نیاره

با این که قبل عقدش بهم گفت دوسم داره من بهش گفتم برو خجالت بکش دیگه برا من مردی(با وجود این که دوسش دارم هنوز) 

ولی هنوز گاهی اوقات ته دلم میخواد که به من فکر کنه یا پیام بده

با این که میدونم بخدا جوابش و نمیدم

باور کنید آدم زندگی خراب کن نیستم فقط گاهی اوقات دلم میخواد من و دوس داشته باشه و از این که به یه نفر دیگه عشق بورزه ناراحت میشم

کمکم کنید این فکر از ذهنم بره

17 روزه ازدواج کرده

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی میگذره یکسال زمان بر هست منم پارسال همین موقع ها می حال تورو داشتم خداروشکر گذشت الآنم فک میکن ...

هی به خودم میگم اون شوهر یکی دیگس گناهه که من بهش فکر کنم یا بخوام که دوسم داشته باشه 

ولی تو ذهنم هست همیشه

این ک بهش فکر کنی طبیعیه. ولی خواهشا کاری نکن. خودتو سرگرم کن خونه نمون ک فکر و خیالش بیاد سرت. چرا ...

بچه بودم ، خر بودم بعدشم وابسته شدم 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد

بله... 

بیخیال شو دیگه و بهیییییبیچ چی از گذشته و آینده اون فکر نکن 

اجازه طرح سوال ب ذهنت نده.  و جوابای همشون ب من چه باشه.   ب زندگیت بدون فکر غلط و اضافی فک کن

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒

ای جانم عزیزم غم عشق خیلی دردناک و سالها میگذره تا یادت بره اما سعی کن کمتر بهش فکر کنی کمتر خاطرات رو مرور کنی خودتو به چیزای جدید سرگرم کن کارایی که دوس داری انجام بده زمان لازم داری ولی یادت نمیره فقط باهاش کنار میایی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دوس ندارم ادم بدی باشم، با این فکرا نسبت به خودم حس بدی پیدا میکنم 

به خودم میگم خاک تو سرت داری به مرد زن دار فکر میکنی

دوس ندارم ادم بدی باشم، با این فکرا نسبت به خودم حس بدی پیدا میکنم  به خودم میگم خاک تو سرت دا ...

طبیعیه منم که فقط فراموش کردن عشقم ازدواج کرده بودم هی به خودم میگفتم برم یه بلایی سر ننه ی عشقم بیارم تا بفهمه مسجد جای نماز خوندنه

دوس ندارم ادم بدی باشم، با این فکرا نسبت به خودم حس بدی پیدا میکنم  به خودم میگم خاک تو سرت دا ...

فقط ازت میخوام برا فراموشی اون با یکی دیگه وارد رابطه نشی بعضی وقتا لازمه شکست بخوریم تا دیدمون نسبت به زندگی تغییر کنه.من سالها عاشق بودم طرف مقابلم هم عاشقم بود اما به دلایلی توی اوج عشق ازهم جدا شدیم اون دیگه ازدواج نکرد توی تمام این سالها بعضی خاطرات اومد توی ذهنم و بخاطر این خاطرات خودم رو سرزنش نکردم فقط ذهنم رو به یه چیز جدید سرگرم کردم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بعضیا چجوری عاشق یکی دیگه ان اما با یکی دیگه ازدواج میکنن🤔

خب بعضی وقتا خانواده ها نمیذارن اما دو طرف عهد میکنند صبر کنند بهم برسن یعده نمی‌تونند تحمل کنند  توی زندگیشون فقط یکی باشه رابطه جنسی هم نداشته باشند یعنی شهوتشون به حس دوست داشتنشون غلبه می‌کنه بعد دیگه میگن هر کی بود بود فقط بشه خودت خالی کنی و بعد اونجا میفهمی ک تازه طرف اصلا دوست نداشته همش  از  سر عادت و شهوت بوده  یعنی فقط  نر بوده 

طبیعیه منم که فقط فراموش کردن عشقم ازدواج کرده بودم هی به خودم میگفتم برم یه بلایی سر ننه ی عشقم بیا ...

الان ازدواج کردی؟ چه مدت میگذره؟