2777
2789
عنوان

اینقد از بدیای پارتنرتون...

269 بازدید | 47 پست

اینقد از بدیای پارتنرتون نوشتین این چند روز ...

اقا بیاین یکم از قشنگیای زندگی بگیم

بهتون بگن خوبی همسرت,دوست پسرت,نامزدت...

چیه؟

اولین چیزی که تو ذهنت میاد رو بگو😍

برای من چیزی که تو اخلاقش خیلی ارزشمنده اینه که حتی توی ناراحتیا هم صداش کنم میگه"جانم"

همیشه با احترام سعی میکنه مشکلو هندل کنه با صحبت کردن تا طولانی نشه و سریع تموم بشه.

کُپُلِ مهربونه خلاصه😂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره والا هی از بدی میگن نمیدونم چرا والا نامزد من که خداروشکر پسر آروم و حرف گوش کنیه امروز میاد پیشم فعلا دارم همزمان ابروهامو بر میدارم و اینجا میگردم اینقدر معتاد گوشیم 😂😂

فقط از خوبی شوهر داشتن این بود ک الان پسر قشنگم رو تو بغلم دارم 

بقیش نرماله

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

منم جانم میگه  حتا وقتی عصبیه😊 اینکه نمیزاره قهرمون یک روزم بشه حتا اگه من مقصر باشم  تو قهرا  بهم خبر میده داره کجا میره با این قیافه😒  من دارم میرم سالن فعلا😂😂😂

قشنگ من اگ ی دعوایی کنیم کشش نمیده همون شب حلش میکنه نمیذاره ب فردا بکشه 

مهربونه 

حتی اگ ب ضررش باشع پوستشو بکنمم حاضر نمیشه دروغ بگه

مهربونه😍

خوشگلو خوش تیپه 😍

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )