2777
2789

بچه ها سلام

من امروز توی یه پیج اینستاگرامی دیدم نوشته یه ارز دیجیتالی قراره ماه دسامبر (یعنی آذرماه) رونمایی بشه. از الان داره عضوگیری میکنه که قیمت ارزش تا اون موقع ببره بالا.

الان اگه ثبت نام کنید 880 تا هیدرا (HDA) بهتون تعلق میگیره که قیمتش میشه حدودا 616 دلار. من رایگان تهیه کردم. 

فقط حواستون باشه 

اگه از لینک من ثبت نام نکنید بهتون 380 تا هیدرا میده اما اگه با لینک من ثبت نام کنید بهتون 880 تا میده. 

چون رایگان بود تهیه کردم آذرماه پیگیرش بشید توی سایتش برید ببینید چه تاریخی میتونید بفروشید و نقدش کنید.

نکته: تاریخ تولدتون هم حتما دو رقمی بزنید مثلا اگه فروردین بدنیا اومدین نزنید 1/1/1355 بزنید 

01/01/1355

اینم لینک

https://zolous.com/register/asie4356

فقط 53 روز دیگه وقت هست. نشه مثل بیت کوین بعد بگی کاش منم اطلاع داشتم کاش منم میدونستم... امتحانش کن خدابزرگه.

خدایا شکرت بخاطر همه خوبی هات

اگه فقط خودت ثبت نام کنی بدون اینکه لینک معرفی داشته باشی 380 تا هیدرا بهت میده. میشه 260 دلار

اگه از لینک بالا استفاده کنی هم 380 تا بهت میده هم 500 تا دیگه میشه 880 تا . 616 دلار 

اره حتما ثبت نام کن رایگانه. 

بدون قندشکن هم بری اوکیه مشکلی نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما ساده ای عزیزم و ناباور و محال پرست 

همون 8 سال پیش اگه با 500 هزارتومن چندین بیت کوین خریده بودی الان 70 میلیارد تومان پول داشتی

ارزهای دیجیتال همشون همینطورن

اولش ممکنه رایگان بیان، ممکنه چند سنت بیان ولی بعدش که تعداد سرمایه گذارها بیشتر شد و پروژه هاشون فعال شد قیمتاشون نجومی میشه.

به خدمتتون برسونم که الان یک بیت کوین قیمتش بالای 235 میلیون تومن هست. 

این ارز هیدرا که معرفی کردم قیمتش الان 0.2 دلار هست و تا آذرماه به یک دلار میرسه چون از دی ماه قراره پروژه های مختلف رو شروع کنه 

بهرحال خودت میدونی. من زبانم عالیه و از ارزهای دیجیتال خیلی خیلی سودهای کلون کردم هم ترون، هم ارتیوم هم بیت کوین هم ارز جدید سان که اینو بهت نمیگم تا خودت اگه دوست داشتی بری دنبالش هرچند دیگه وقتی نیست !!! سان تا 26 شهریور قیمتش اعلام میشه

شما ساده ای عزیزم و ناباور و محال پرست  همون 8 سال پیش اگه با 500 هزارتومن چندین بیت کوین خرید ...

عزیزم نگفتی میشه زیر مجموعه گیری کرد یا نه؟ میگه با جی میل من قبلا کسی ثبت نام کرده! 🤔، از بانک ترون چه خبر؟ کسایی که پروژه قبلی هفته آخر ثبت نام کرده بودن خسارت میده؟ 

شما ساده ای عزیزم و ناباور و محال پرست  همون 8 سال پیش اگه با 500 هزارتومن چندین بیت کوین خرید ...

میشه لطفا به ایدی من در تلگرام پیام بدید در این مورد ازتون کمک بگیرم suziyar