2777
2789
عنوان

ی نصیحت کوچولو

160 بازدید | 12 پست

من نمیدونم چرا بعضیا اینقدر تو گوشی شوهراشون فضولی میکنن.. اگه آدم خوبیه و دوسش داری بشین زندگی کن و فضولیم نکن تو گوشیش چون هر مردی ی چیزی واسه پنهون کاری داره و کمه تعداد آقایونی که خطا نداشته باشن.... قرآن گفته لا تجسسوا.... ینی فضولی کمتر آرامش خودتون بیشتره.... پس اگرم حس میکنی پای کسی وسطه اگه شوهر و زندگیتو ذوس داری ب روش نیار و بشین با سیاست زندگیتو بکن مطمئن باش اگه آدم درستی باشه از کارش بالاخره پشیمون میشه اگرم آدم بدیه و نمیتونی که حرص نخور فضولیم نکن فقط تمومش کن برای آرامش خودت

باشه بهش میگم 😐😕😕

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این اون فضولی نیست،یه فضولی دیگه هست.من عادت به چک گوشی همسرم ندارم اندازه خودم هم بهش اعتماد دارم ولی حرف شما به نظرم درست نیست. زندگی خودشونه،چه فضولی آخه؟

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من گاهی فضولی میکنم.ولی باید ترکش کنم.چه کاریه اصن😐😐😐

اینایی ک شوهراشونو امتحان میکننو ک دیگه اصلا درک نمیکنم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

اسی نمیشه قضاوت کرد بغضی خانما مجبور به این کار میشن ..کار قشنگی نیست درسته ...اما گاهی اوقات لازم میبینن ..ما نمیتونیم بگیم چیزی براشون تجویز کنیم ...انشالله که هیچ کس خیانت نبینه ..الهی آمین

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی