الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا همچین چیزی نمیشه بدون پریودی چون بایدپری بشی بعدروز11 سیکلت تا یک هفته تخمک آزادمیشه وگرنه نمیشه
خودمن درسال دوبارپری میشدم یا4ماهی یه بار
ولی 2قلودارشدم
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
من اگر دارو نخورم اصلا پریود نمیشم مثلا ممکنه سالی یه بار پریود شم ولی الان یه دختر کوچولو دارم البته سه سال ناباروری داشتم بعدش خود به خود بدون دارو باردار شدم
[QUOTE=154336588]حالا من منظم هرماه پریود میشم... هیچ مشکلی هم ندارم... نزدیک یه ساله اقدامم😑🥺[/QUOTEایشالاخدابهت سالم وصالح بده ولی منم دیدم کسایی ک مشکل ندارن بعضیاشون طول کشیدیکم تابچه دارشن خخخ یعدیکی مثلاباتنبلی تخمدان فرتی حامله