2777
2789

که کاراتو کنی یا بیرون کار کنی. ولی من بش گفتم خیلیا هستن عروسشونو نمیخوان ولی نوه شونو خیلی دوسدارن  و نگهش میدارن. خوب گفتم

ن اونا خواستن خوبی کنن بهت

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرزاده و برادرزادم هست سالشونه میان خونمو میمونن بدون مادرشون. با کتک میفرستیم برن خونشون 😂

مگه چه ایرادی داره خوب نوه شونه. از خدات باشه که چند ساعت پیش اونا باشه کاراتو انجام بدی چ

ببین اگ مادرشوهرت خوبه  سعی نکن جلوی شوهرت بد جلوش بدی خیلیا اصلن نگه نمیدارن

نه مثلا شوهرم میخواست بگه دوست دارن. ولی بنظرم نباید به اینکه یه ساعت بچه رو نگه داشتن ربطش میداد

خدا خیرش بده کمک میکنه بچتو نگه میداره. همین که نگه میداره خوبه 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.