عمل لیفت صورت که خیلی خوبه مادره منم این ه این عمل رو با دکتر فتحی انجام داد راحت 10 سال جوون تر شده، بر خلاف تصورمون که جراحی سخت و اذیت کننده ای باشه اصلا نبود و با یکسری آمادگی ها این عمل رو انجام داد الان هم خیلی راضیه از چهره جوونش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرم پیشش تزریق چربی انجام داد پارسال. ما هم کلی تعریفشو شنیده بودیم و خداروشکر درست تعریف می کردن ازشون. خواهر من که واقعا راضیه. امیدوارم عمل شما هم خوب پیش بره
خواهر منم افتادگی پلک داشت که شش ماه پیش برای عمل رفت پیش دکتر فتحی. واقعا کارش خیلی خوب. هیچ کس متوجه نمی شه که عمل کرده. البته دوستا و دور و بری ها متوجه می شن ولی افراد غریبه که می بیننش نمی فهمن. واقعا کاش زودتر عمل می کرد پیشش
وای من خیلی دوس دارم شقیقه هامو عمل کنم خیلی چهره تغییر میکنه و خوشکل میشه ... کلا یکم افتادگی داره ولی با این عمل عالی میشه فک کنم 5 شیش سالی آدم جوون تر بشه
منم تعریف دکتر فتحی رو خیلی شنیدم ... کسی میدونه هزینه عملش چقدره ؟؟ اگه خوب باشه من میرم حتما
منم هنوز حضورا نرفتم پیش دکتر فتحی چون مشاوره آنلاینم دارن و نمونه کاراشون خوبه، یه نمونه عمل بازسازی بینی دیدم از ایشون خیلی عالی بود https://www.instagram.com/p/CEoGWj0lDka/
مامانم پیش دکتر فتحی جراحی بلفاروپلاستی انجام دادن و خیلی تغییر کردن و خوب شده من خودم از اینستاگرام و سایتشون نمونه کاراشون رو میبینم شما هم برید نمونه کاراشون رو ببینید
خواهر من زایمان کرده بود خیلی بعد از یه مدت که شیر داد سینه هاش افتاده شده بود خیلی از این بابت ناراحت بود و روش تاثیر گذاشته و اعتماد به نفسشو از دست داده بود و دلش نمیخواست با شوهرش ارتباط داشته باشه با هم دیگه خیلی رفتیم پیش دکتر های مختلف که لیفت سینه انجام بده ولی از طرفی هم می ترسید که مشکلی براش پیش بیاد برای همین با معرفی یکی از دوستام رفتیم پیش دکتر فتحی و باهاش صحبت کرد و خیالش که راحت شد یکم جراحی کرد الان شش ماه که لیفت سینه انجام داده خیلی خوب شده سینه هاش خوش فرم هم شده به نظر من دکتر خوبیه بازم خوبه تحقیق کنی در موردش