2777
2789
عنوان

خانم هایی که طلاق گرفتن میشه بیان ؟

446 بازدید | 32 پست

صبح تون بخیر . من یک خواهر 19 ساله دارم که میخواد از شوهرش جدا بشه . ما تا حالا از نزدیکامون کسی طلاق نگرفته .خیلی خواهرم نگرانه میگه میترسم پشیمون بشم .

شما که طلاق گرفتین انصافا الان پشیمون نیستین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغعه ی اول نیست که دعواشون شده . چهار سال عقد بودن همش دعوا چند بار تا مرز طلاق رفتن ولی مشاوری که خواهرم میرفت پیشش مانع میشد خود خواهرم هم راضی نبود. .این بار خواهرم میگه دیگه خسته شدم . چند ماهه رفتن خونه ی خودشون ولی به خاطر کرونا عروسی نگرفتن . جدیدا آقا دست بزن هم پیدا کرده 

دغعه ی اول نیست که دعواشون شده . چهار سال عقد بودن همش دعوا چند بار تا مرز طلاق رفتن ولی مشاوری که خ ...

یه زوج درمانی ببرید و اگه نشد تمام.

خواهرت سنش کمه فرصت داره.

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

من طلاق نگرفتم ولی دور برم خیلی طلاق گرفته دارم فامیلا اینا .....دلیل طلاق مهمه اگع ع اعتیاد و کتک کاری باشه ه نه که م پشیمدن نمیشه خب خیالش راحت میشه خب به هر حال طلاق یه نوع شکست در ازدواجه ....بعد طلاق یه مشاوره باید ببرین .....به نظرم اگه به بعد طلاق کاری برا خواد هرت جوری کن سرش مشغول شه خوب میشه

یه زوج درمانی ببرید و اگه نشد تمام. خواهرت سنش کمه فرصت داره.

این چند سال خواهرم همه ی کاراش تحت نظر مشاور بود یک مشاور خوبی داشت که هر کاری میخواست بکنه با اون مشورت میکرد

اولا اشتباه از خانواده شماست که دختر ۱۵ ساله شوهر دادن .انتظار داشتین غیر دعوا و کلنجار چی کار کنن.حالا هم بره پیش یه مشاور درست راه حل بگیره .

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
دغعه ی اول نیست که دعواشون شده . چهار سال عقد بودن همش دعوا چند بار تا مرز طلاق رفتن ولی مشاوری که خ ...

بذارین طلاق بگیره با این اوضاع ،تا اینکه با یه بچه تو بغل بیاد 😐

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
اولا اشتباه از خانواده شماست که دختر ۱۵ ساله شوهر دادن .انتظار داشتین غیر دعوا و کلنجار چی کار کنن.ح ...

واقعا البته من خودم هم 17 سالگی ازدواج کردم ولی شوهرم خوبه