2777
2789
عنوان

امیدی به این بورس لعنتی هست😭😭😭

282 بازدید | 20 پست

دارم داغون میشم ۵۰میلیون ضرر وای خدا یعنی کی درست میشه😭😭😭😔😔😔😔😔

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه سرمایت رو بکش بیرون و ضرورت رو ادامه نده

بدبختی اینجاست بازارکلا هنگه

به خاطرخونه مجبورم خروج کنم 

.ولی چطوری خداااااا

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

کاش وقتی ۵۰ ملیون پول بی زبون میزاشتین فکر اینجاشو میکردین..متاسفم😔

۱۳۰میلیون بوده😭

اگه پول آنچنانی نمونده .نکش بیرون صبر کن امسال نه ولی سال دیگه حتما سود میکنه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
من از همون روز اول اینجا چندین بار گفتم کار اشتباهیه 

خوب بود یعنی معرکه است اگه بلدباشی ولی بدبختی خوردیم به یه اصلاح خیلی سخت😔

اگه پول آنچنانی نمونده .نکش بیرون صبر کن امسال نه ولی سال دیگه حتما سود میکنه

چه چیز چرتی 

الان دوماه ضرره مطمعنم درست میشه ولی بدبختیم اینجاست مجبورم به خاطر خونه خروج کنم😭😭😭

حتما...دعا میکنم و صلوات میفرستم برات ایشالا این وطعیت بزودی بهتر شه و باز سود کنی و پولتو برداری

دعاکن فقط فردا مثبت باشه خروج کنم به خداسودنمیخوام😭

عزیزم بورس همینه. باید صبر کنی. باید پولایی رو بذاری داخلش که احتیاجی بهش نداشته باشی. چون وقتی مثه این چند هفته قرمز شد برات مهم نباشه تا دوباره شروع کنه به سوددهی. الانم اگه صبر کنی تا چند ماه دیگه دوباره اوکی میشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush