2777
2789

مرسی

حالا تایپکتو پاک کن نمونه من فردا بخرم😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند نفر میتونن استفاده کنن عزیزم 😀 ولی واسه اولین خریده هاا 

ینی چی اولین خرید

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
دیجی کالا معتبره بنظرتون؟ ازش خرید کردین راضی بودین؟

آره من ک خیلی خرید میکنم ازشون خداییش 

تا وقتی واست ارسال نشده پشیمون شی میتونی لغو بزنی پولش واست پس میفرستن حتی من چند بار قبل اینکه ارسال کنن پشیمون شدم پس دادن 

ولی تا ب حال مرجوع نکردم من ک راضی بودم 

بااااااشش
ینی چی اولین خرید

ینی این شماره موبایلی ک باهاش اکانت درست کردی اولین بار باشه باهاش خرید میکنی اگه با شماره خودت دی جی داری مثلا میتونی با شماره همسرت بزنی اولین بار خریدش باشه دیگه

بااااااشش
ینی این شماره موبایلی ک باهاش اکانت درست کردی اولین بار باشه باهاش خرید میکنی اگه با شماره خودت دی ج ...

اوکی گرفتم امشب ترازو داشتم میدیدم که چقد گرونه اینو میزنم باز یکم قیمتش بیاد پایین 😂😂😂

مبارکت باشه گلم 😂😙

ممنونم😂🌹🌹🌹🌹😘