2777
2789
عنوان

چ کار کنم

158 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من خیلی وقته دنبال کارم هی یا پیدا میشه بعد دنبال سابقه کارن ی جا هم رفتم نیمه وقت بود خیلی خوب روز دوم ک رفتم گفت همکارمون ک قبلا باهامون کار میکرده میخواد بیاد الانم از ی عکاسی برا کار اموزی پرسیدم میگه 3 ماه طول میکشه فتوشاپ یاد بگیری در ازاش باید 4 ماه کار کنی ینی درکل 7 ماه بدون حقوق بعد گفت من فتوشاپ کار ثابت دارم باید ببینیم تو چی استعداد داریو از این حرفا شاید عکاسی یاد گرفتی بعد ببینیم اتلیه کودک یا اسپرت میتونی کار کنیو اینا بعدم حقوقت پایش از 800  10 صبح تا 1 بعد ازظهر 4.30 تا 8.30 من روز اول ک دیروز بود رفتم میخواست بره باغ منم برا کمک خودش برد از کودک میخواست عکس بگیره وظیفه منم این بود ک بچرو بخندونم یه کاری کنم نگاه دوربین کنه و ازاین حرفا و وسایلو کمکش جمع کنم خلاصه ک خیلی خسته شدم اومدم خونه مامانم گفت چون بدون حقوقم باید کار کنی و خیلی خسته میشی نمیخواد منم امروز نرفتم اما الان با خودم میگم اگه کار پیدا نکنم چیو اینا خیر سرم دانشجوئم دانشگاهم ک تعطیل بعد اگه بخوامم برم سرکار روم نمیشه چی بگم ک امروز نرفتم بنظرتون چ کار کنم بگردم دنبال کار یا چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین فتوشاپ‌یاد بگیز حزفه ای شو از کانال دلباز از درس اول تمرین کن تا... 

اینجوری میتونی هراتلیه ای خواستی بری کار‌کنی

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
اخه میگن این کرونا لنتی حالا حالا نمیره دارم دیونه میشم تو خونه یعنی

مریضی سختیه ،ادم بیکار باشه حوصلش سر بره بهتر اینه بیماربشه

خدایا ،خودت من را از شر بندگان حسود و بخیل در امان نگهدار ، تو حافظ منی 💗
توی سایت ها مثه دیوار و شیپور و ای استخدام و اینا گشتین؟ شاید کار مناسب تری که از اول حقوق داشته با ...

اره بابا گشتم نیس اصن یا هس مثلا 9 صبح تا 9 شب 1الی2 ساعت برای ناهارو استراحت 800 خب خیلی کمه