2777
2789

جدا از اینکه خیلی خیلی ژنتیک تاثیر گذاره 

ولی با رسیدگی به پوست و ورزش کردن خیلی میشه زیبا تر شد 

بچه خواهش میکنم هر تجربه ای دارید بگیددد

مثلا اگر مشکل چروک داشتید و از ی مارک خوب استفاده کردیدو نتیجه گرفتید بگید 

یا اسکات زدید و پاهاتون خوش فرم شد 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

من شنیدم سرم ویتامین سی خیلی خوبه؟

کسی استفاده کرده و چ مارکی

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سه روز پیش تصمیم گرفتم روتین پوستم رو از محصولات کره ای استفاده کنم

یه سرم ابرسان

یه دورچشم عالی

یه تونر گرفتم شد 800😐😐😐😐😐

هرروز هم تصمیم گرفتم از جم فیت برنامه چربی سوزی رو انجام بدم روزی 30 دقیقه س. 5 کیلو اضافه دارم من

من دو سه روز پیش تصمیم گرفتم روتین پوستم رو از محصولات کره ای استفاده کنم یه سرم ابرسان یه دورچشم ...

منم کنکوریم 

از بس نشستم شکم در اوردم 

احساس میکنم اندامم یجوری شده 

من دیروز نیم ساعت حلقه کار کردم الان بدنم کبوده و کلی درد میکنه 🤕🤕

تجربه همه همینه 

من دو سه روز پیش تصمیم گرفتم روتین پوستم رو از محصولات کره ای استفاده کنم یه سرم ابرسان یه دورچشم ...

مارک هاشو هم بگوو

دور چشم مخصوصا 

منم کنکوریم  از بس نشستم شکم در اوردم  احساس میکنم اندامم یجوری شده

عزیزم روزی 30 دقیقه منظم ورزش کن یا برقص من رقص عربیم هم عالیه حالا ایشالا به مرور روزی 30 دقیقه رقص هم اضافه میکنم چون واقعا حوصله باشگاه رفتن رو ندارم 

من وسعم نمیرسه به چیزای گرون...اوج رسیدگیم اینه..

بخور گل بابونه بعدش سفیداب میزنم..یه ضدآفتاب سی گل هم دارم بعضی روزا میزنم

گلیسیرین میزنم به دست و پام..روغن کرچک هم میزنم مژه و ابروم

روزی نیم ساعت رو پنجه پا میدوم

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

من یه مدته هر روصورتمو با روغن هسته انگور ماساژ میدم، روتین پوستی انجام میدم و در کنارش ورزش واقعا پوستم بهتر شده وسرحال😃

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
من وسعم نمیرسه به چیزای گرون...اوج رسیدگیم اینه.. بخور گل بابونه بعدش سفیداب میزنم..یه ضدآفتاب سی گ ...

ایوللللل بهت 

خیلیا عین توان

من یه مدته هر روصورتمو با روغن هسته انگور ماساژ میدم، روتین پوستی انجام میدم و در کنارش ورزش واقعا پ ...

میشه همشو کامل توضیح بدی

روتین شما چیه